Dneska přišla
Je to Soltek Xabre 600 / 64MB DDR
Zatím jsem testnul 3DMark2001SE s původními drivery na CD.
Sestava byla stejná,jako v popisku.
1024x768x32 - 8400 bodů
Momentálně stahuji nové drivery,tak uvidím :wink:
Printable View
Dneska přišla
Je to Soltek Xabre 600 / 64MB DDR
Zatím jsem testnul 3DMark2001SE s původními drivery na CD.
Sestava byla stejná,jako v popisku.
1024x768x32 - 8400 bodů
Momentálně stahuji nové drivery,tak uvidím :wink:
Drivery jsem už stáhnil a testnul.
V Makru asi o 400 bodů méně,ale v hrách (NFSHP2) se už nevyskytují chyby.
Nevíte jestli existuje na ten Soltek nějakej lepší BIOS?
Takze spokojenost ? A co "kvalita obrazu" ?
Spokojenej :-)
Obraz jsem ještě moc nezkoumal :-)
jukni se semhle http://xabregamers.dgwh.com/modules/mydownloads/ tady je vše co potřebuješ drivery biosy.
Drivery 31058 jsou podlemě na pi** (ve hrach jsou chyby ktere tam nebyly. Drivery 30952-ty považuji za nejlepší)
Už jsem se tam díval.
Nevíš,kde sehnat BIOS na toho mýho Solteka Xabre 600 ?
Mám tam nějakej jinej a v 3D mi to hází samé přímky a nesmysly :evil:
Na mou TRIPLEX taky zadny nejsou takze pouzivam references......... :?
Pokusím se ještě hledat :wink:
Na Triplexy nejake biosy boli, pred nejakou dobou som stahoval nieco odtialto:Citace:
Původně odeslal MR.AK
http://www.triplex.net.cn/eng-web/do...ware/tools.htm
Ale referencne by mali fungovat okay, aspon 1.09.01 mi fungoval na ECS Xabre 400 a na referencnej Xabre 200 uplne v pohode.
Vyzkoušel jsem na mém Solteku Reference 1.10.02 a grafika mi po restártu vůbec nenajela :?Citace:
Původně odeslal longo213
Po delším vypnutí kompu najela,ale už při startu se nedalo rozlišit co je co.protože těch chyb v obraze bylo asi 90% (ještě,že jsem si zapamatoval,kde mám flash.exe a *.rom ;D :wink: )
Používám Triplex Xabre 600 64MB,verzi 1.07.01.
Ale v hrách a jakýchkoliv 3D aplikacích(D3D) se vyskytuje množství artefaktů.Jako by byla grafika hodně přetaktovaná :? .Nevím,jestli to je drivery nebo BIOSem,ale spíš bych to viděl na ten BIOS.Nějaké špatné nastavení GPU ???
Jinak jsem s výkonem velice spokojen,protože za takovou cenu je to fakt dobrá karta :-)
A drivery se snad taky za nějakou dobu podaří odladit :-)
Tak zen vas link nefachci.... ale to je jedno :-) :lol:
Mě ten link ale jede ???Citace:
Původně odeslal MR.AK
Nevím proč sa ludia serú s grafikama ako Xabre ??? :evil: Proč si radši nekupite nejakú Atinu alebo Nvidiu ??? :evil:
:evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Jestli chceš někoho buzerovat,tak jdi do prd... :evil: :evil:
Nesnáším takové lidi,co se honí za posty a píší samé kraviny a dělají přitom jen guláš.
Toto je téma o Xabre 600 a nemíním tady číst nějaké pitomé připomínky o ATI a nVidia :evil:
S tím si běž do Mimo mísu
Holt jsou prostě i tací (já) co nemusej mí nVidia a ATI ja každej zasr. vidlák.... :evil: :evil: ;D
To mi pripomina: v nejakom 98 sa podobne pytali majitelia voodoociek ludi, ktory si kupili Rivu 128ZX ci Rivu TNT, preco si nekupia poriadnu grafiku (teda Voodoo 2). Asi tolko.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Mna sa to netykalo, bol som stastny majitel Rendition Veritee 2200 ;D a Creative 3D Blaster TNT som po par tyzdnoch testovania opat predal (stal skoro 10.000 vo velkosklade, svina jedna :)
Nikdy nevies, co sa z nejakej firmy moze vyklut, SiS ma sikovnyc technikov a ide za svojim. Nvidia a ATI boli spociatku rovnako bezvyznamne firmy a pozri kde su dnes.
Xabre mam doma a je to rozhodne zaujimava vec.
To je jako by se někdo navážel do tvý desky K7S5AL.Citace:
Nevím proč sa ludia serú s grafikama ako Xabre Proč si radši nekupite nejakú Atinu alebo Nvidiu
Proč si radši nekoupíš ABIT nebo Gigabyte?
protože ti to jede, ...co? A za pár korunek, ...co? :mweheh:
Přesně ja na XABRE nedám dopustit (ale ani na ECS :| )
Vem si takovou MX440/420 syrovej výkon dobrej ale funkce žádný.
To XABRE má DX 8.1 (ikdyž Vertex emulovanej) Bump mapping ,výstup na dva monitory (v zákl. výbavě) , S-VIDEO atd...... :-) :eek: :evil:
Jo jo,člověk něco kecne a ani nevi,co tím myslel až pak mu to musí někdo vyvrátit ;D :wink:
Ale aby jste tu xabru zas nepřechválili. Ja ju považuji za normalní. Žádnej zázrak ale zaty prachy. :?
Tak,tak,žádný zázrak to není,ale za ty prachy se vyplatí :-) ,lepší než GF4MX :wink:
ale když jí máš od triplexe jako já tak je fakt nádherná viz www.mujweb.cz/www/mr.ak/xabre.html
No, podla mna je super aj ECS AG600F-64TDCitace:
Původně odeslal MR.AK
http://www.ecs.com.tw/products/graphics/ag600f64td.jpg
Navyse, ma aj monitoring teploty a podobne blbosticky, co potesia chudobneho overclockera ;-)
Ale,kde sehnat ECS ???
Jsem rád,že jsem vůbec sehnal toho Solteka :?