U HRY SE MI VYPNE GRAFIKA (myslim)
Zdravíčko mám menší problém u hry Test Drive Unlimited 2 a to takový, že cca po 2 minutách hraní mi jakoby vypne grafika... nevím jestli se opravdu vypne ale zčerná mi obrazovka, zvuk jede, ale PC ovládat nejde nevíte co s tím? :) jinak sestava Intel Core 2 duo E4400, MB:ASUS P965 Neo-V2, GPU:ATi HD3870 512Mb 256b, 2G RAM zkoušel sem toho hodně jako reinstalaci Win 7, ovladačů i hry a nic.... kdyžtak mě napadlo jestli by to mohlo být Biosem ale nevím jak na reinstalaci :-D
Re: U HRY SE MI VYPNE GRAFIKA (myslim)
mas pretaktovany CPU ?
bratrovi se delo uplne to stejne, vyresil to pridanim voltaze na cpu
Mladymu se deje totez (zcerna monitor, zvuk jeste chvili bezi, a pak se PC kousne), ale pouze u nekterych her. C2D E8400 na def., setrici funkce povoleny, GA-EP35, HD4850. Zatim jsem na nic neprisel, ale teda zvedat Vcpu mne nenapadlo - zkusim a dam vedet.
Taky stary nic moc ale 550W a 25A na 12V
Citace:
Původně odeslal
strmajz
No zvedat napeti sem nezkousel to de v biosu mam pravdu? jinak pretaktovane to nemam
Jo jeste sem si vzpoměl když sem tam dal starou grafiku ATi 2600XT tak mi to nedelalo tak v cem je problem...
problem opravdu muze byt ve zdroji, resp. v kolisavem napeti na CPU (proto by mohlo pomoci pridat voltaz) - vyzkousej
ona 2600XT ma minimalni spotrebu...
No zkousel sem zvednout napeti zhruba o 0,065V a nepomohlo (na 3870HD) u te 2600 sem to nedelal jinak minimalni spotreba je tak asi kolik? zaklad mam kolem 1,3V ale spis me zarazi ono to neni az tak narocna hra a nedelalo by to to same u prakticky kazde hry?
Citace:
Původně odeslal
strmajz
No zkousel sem zvednout napeti zhruba o 0,065V a nepomohlo (na 3870HD) u te 2600 sem to nedelal jinak minimalni spotreba je tak asi kolik? zaklad mam kolem 1,3V ale spis me zarazi ono to neni az tak narocna hra a nedelalo by to to same u prakticky kazde hry?
bratr resil stejny problem, uz odepisoval grafiku (8800GT) a zkousel jinou, nakonec byl opravdu zakopany pes v nedostatecnem Vcore ... zkus jeste cistou instalaci novych ovladacu, popr. uz je i na TDU2 patch, treba ti taky pomuze
Ovladace uz sem zkousel jak nejnovejsi tak starsi nake aji W7 sem preinstaloval a nic nepomaha a jak rikam nevim o kolik to tvuj bratr zvedal ale me nepomohlo 0,07V tak nevim no... a patche ty opravdu nepomohly :(
jo delalo to bratrovi to ze to neslo normalne resetnout zacalo to pipat tak se to muselo navrdo vypnout a pak zapnout?
Citace:
Původně odeslal
strmajz
jo delalo to bratrovi to ze to neslo normalne resetnout zacalo to pipat tak se to muselo navrdo vypnout a pak zapnout?
rikal ze mu ztmavnula obrazovka ale normalne slysel dal zvuk hry, dokonce mohl dat ALT+TAB a vratit se do oken ... taky rikal ze se to postupne stavalo casteji a casteji
to mi do oken nejde vubec... sice zvuky hrajou ale ovladani nefunguje vubec proste to zamrzne...