Na Epox 8rda+ mi ofajcili ata133 kable :-))
Ha neuverite co sami stalo.
pripajal som disk na ide kabel, zapol som pc a nechcelo najst ten disk tak som pozeral ci som ho dobre najumperoval a vsetko ok, tak skusam este raz, NIC :evil: . takto sa s tym hram asi 5 min a nic. tak vypnem komp a vyberem ten disk a skusam zapnut pc bez neho a win pri starte vypise ze nevie najst nejake subory, skusam vselico a nic, tak tam dam cd ze to opravim, opravim to a vypise mi po restarte ze disk boot failure :eek: . nechapem. pozeram v dose disk a uplne rozmarovane c:\ no co uz dak format c: ale po restrte uz bios nenasiel vobec disk. pozeram ze asi odisiel radic na doske :idea: , skusam vselico a je to dead :o . skusam menit kable a nic. nakoniec som si zical kabel od kamosa a IDE TO ;D . diksy najde vsetky v pohode akurat mozem zacat instalovat win ktory som zbytocne zmazal. doteraz nechapem ako mohli oba ide kable naraz odist :eek: nechcelo najst ani disky ani cdrom. musel som kupit novy kabel. potom som este skusal a jeden kabel fakci ale musi byt ako sekundarny lebo ked ho dam primarny vypise disk boot failure, ale na sekundarnom to ide v pohode :-o . ten druhy je uplne dead, skusal som oba kable prepipat multimetrom a vsetko ok.
chcem najst nieco o pinoch ata133, ze ktory je ktory aby som mohol pozriet ci nenastal prieraz na inu zilu, aj ked echapem ved ata133 kable su na 150V a radic dava 5V...
Uz ste nieco podobne zazili ??? ??? ???
zaujimave ze doske a diskom nic neni ;D ;D ;D