Na univerzitě v Tübingenu mají RAID pole s kapacitou 70 TB tvořené 576 IDE disky Maxtor 160 GB a celé to běží na 24 serverech s 2 x AMD Athlon MP 1500+. Více informací a nějaké obrázky najdete na Tom's Hardware. :o :o :o
Printable View
Na univerzitě v Tübingenu mají RAID pole s kapacitou 70 TB tvořené 576 IDE disky Maxtor 160 GB a celé to běží na 24 serverech s 2 x AMD Athlon MP 1500+. Více informací a nějaké obrázky najdete na Tom's Hardware. :o :o :o
[flamewar]no Maxtor bych si do kompu teda nedal[/flamewar] ;D ;D ;D
Prave idem z "Tomu" a tiez som obdivoval tu krasu :-o !! Len tie ATA kable su pohroma. Skutocne by to chcelo SATA.
Ja by som si nedal ani Maxtor ani IBM ;D
V tom článku píšou, že jim za první rok provozu odešly tři disky, tj. 0,52%. To mi nepřijde tak zlý nebo jo ??? . Nemám to s čím srovnat. :?
Maxtory sou podle me dobry, pokud neni potreba ticho, coz u takvejch serveru asi neni :lol: . Jinak teda udiv, fakt pekny a celkem i jednoduchy a nenakladny reseni, jeden ten rack bych bral na pudu, tam bych snad nacpal vsecky filmy ;D .
[noflame]tak ja by som do kompu nedal ani AMD ;D [/noflame]Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
[flamewar] no hlavně že ti ten WD odešel, viď ? ;D být to IBM, tak by se to nestalo :!: [/flamewar] :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Rainbow
Uvidime, ako budes spominat na svoje IBMka o 6-7 rokov ;DCitace:
hmmm, myslim že už je daaaavno mít nebudu....stejně jsem to nemyslel vážně :wink:Citace:
Původně odeslal PiT
Ja bych si do kompu hlavne nedal WD ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
to ja zase doufam ze ty svoje mit jeste buduCitace:
No tak prestante!!! Kukla ty tu neprovokuj, akoby si nevedel, ze to takto dopadne. :|
no tak sorry, no :oops: ...myslel jsem to jenom jako srandu.... ;DCitace:
Původně odeslal OndreJ