Jaká si myslíte že je doporučená TRVALÁ teplota procesoru co mám v podpise ??? Chci mít co nejtišší PC, takže chci dát ten větrák na co nejmenší otáčky.... :wink: ...a tudíž se bude procesor "trošku" péct.... :oops:
Printable View
Jaká si myslíte že je doporučená TRVALÁ teplota procesoru co mám v podpise ??? Chci mít co nejtišší PC, takže chci dát ten větrák na co nejmenší otáčky.... :wink: ...a tudíž se bude procesor "trošku" péct.... :oops:
Kolem 65° v zátěži, víc bych si nedal. Ostatně pokud to vůbec při tý teplotě bude stable.
Ja mam odskusane ze pri 2400+ a 1,70V som mal pod 50C pri total zatazi s AC Slim Silent Pro TC. Je to vsak len priblizne, lebo 8K3A neukazuje presne s THB CPU...
No já bych řek udržet ho do 75°C v jádře při burnu.
hm tak to bych mohl taky trochu zpomalit vetrak,mam 49 pri burnu :-)
Ale on myslel teplotu v jadre a nie cez cidlo. Inac mne isiel pri full zatazi a 54°C (teplota s cidla v mobo) bez problemov.Citace:
Původně odeslal Madman
takže USDM monitor mi může ukazovat přes 60stupňů a pokud to bude stable, bude to trvale ok ??? odkud to vůbec ten epox 8rda+ měří ???
díky za odpovědi :!:
Chlope a co aquacool ? :) nepořídíš si ? :)Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
hmmm, to asi ne...hlavně proto, že to není moc "přenositelný" a nejsem bůhvíjak šikovnej (tudíž bych si to tam určitě vylil)... :roll:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Ty si to kupil ako sadu ??? alebo robene doma na kolene :DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
ma to jede pri supertichu kolem 50 stupnu 24/7 bezi pc a kdyz ofukuju mosfety tak jede na 46 stupnich..
ja myslim s tou teplotou klidne do 70 kdyz je to stable a neni moc vohulena stava...
Hmm tak to sem zvedav, mam ted novou desku a ta meri i z jadra, pri prime95 2.4GHz, 1.8V se to ustalilo na 61°C cidlo v socketu a 76°C (predtim sem mel v BIOSu nastaveny 75 na vypnuti a aspon sem jednou videl jak to funguje, lup a komp se restartnul, skoro, protoze jak se vyp tak hned spadla teplota a zas nabeh) v CPU. Mam nejak vyssi hodnoty nez na MSI, ale je fakt ze tam sem mel diky vyssimu napeti na 12V i vyssi otacky vetraku (2600-2700). ted mam jen 2300 cca. Pritom je to stejnej zdroj, jen jina deska, a na 12V misto 13V na MSI mam 11V na Solteku. Ted kdyz nic nedelam mam 60 v CPU a 47 v socketu :( No bud to dlouhodobe vydrzi nebo pude do kose :)