Co je lepší? Mít myš na PS2 nebo přes USB? Konkretne Logitech Dual Optical...jaky je rozdil ve vykonu?
Printable View
Co je lepší? Mít myš na PS2 nebo přes USB? Konkretne Logitech Dual Optical...jaky je rozdil ve vykonu?
rozdil vo vykonu? Vykonna akceleracna mys.... heh.
Rozdiel je v tom, ze USB ma vyssi refresh, cize je (mala by byt) citlivejsia..
Kup si tu s usb a budes tam maj aj redukciu na ps2 8-)Citace:
Původně odeslal DeeAyEn
je to celkem jedno...s tou refresh rate je to trosku jinak...tu si mužeš v XP nastavit sám...Jde spíš o to jestli budeš nebo nebudeš vytahovat krysu za chodu....Je to fakt jedno.
Za chodu mozes vytahovat aj PS/2. Vo Windows 9x/ME USB mysi dost blbnu pri vysokom zatazeni systemu.
Myslim, ze pokud se dual zapoji do ps2, tak nejede na svejch 800 dpi.
usb ma 120Hz ps2 ma standart 100Hz, ale de to pretocit na 200 ;D
USB je pro fajnšmejkry
USB je pre tych, co si myslia ze je lepsie lebo je novsie :roll:
Moje myš dual optika od logit je standartně usb .... ta firma asi víc pročCitace:
Původně odeslal Rainbow
má ps/2 redukci takže redukce vždy funfuje z lepšího na horší, neexistuje aby se redukcí zlepšili vlastnosti
Ja mam sice obyčejnýho kuličkovího logitecha ale ten rozdíl mezi USB/125 a PS2/200 ;D je značnej. PS2/200 je lepší, hlavně v citlivosti myši...
4eraser: si to schválně skus. Dej myš do PS2, nastav 200Hz a buffer na 300. Uvidíš sám jestli to je nebo neni lepší než USB :wink:
ano...akurat za to viac zaplatis... ja to mam na USB len kvoli tomu, ze ked mam na ps/2 taq mi zvieti aj ked mam vypnuty komp :-)Citace:
Původně odeslal eraser
Tak to reklamuj, mě to neděláCitace:
Původně odeslal visby
hehe, to bys tady reklamoval asi vsechny epoxe..a i jiny znacky
To zalezi od toho ako je to zapojene na doske :roll:
mne to robilo aj na abite... ale zas ma to taq nesere... ten rozdiel nie je radikalny a na to co robim mi staci aj USB...
tady se ale pisou veci... :lol: ;D
Samoz5ejm2 svou optickou pusinku A4 jsom p5eto4il na 200...co vsechno se neda taktovat...:-)Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
A ja chci mys pres ultra SCSI nebo fire-wire!!! ;D
A je to nejak po¨znat?Citace:
Původně odeslal Bredator
jelikoz je to dvounasobna freq. tak to je sakra znat-a myslim ze se netaktuje mys, ale ps2 port a u nekterejch desek to dela problemy
jaká je rychlost ps2 portu není už to omezeno jeho průchodem?
PS2 má rozsah 80-200Hz. Standard je 100.
jo je to znat...vetsi citlivost.
Zkuste PS2Rate. Zvysuje frekvenci snimani a meri taky.