Máte někdo zkušenosti? Viděl jsem na to nějaký gel, myslíte, že to nemůžu vzít normálně navlhčenou hadrou? Díky :)
Printable View
Máte někdo zkušenosti? Viděl jsem na to nějaký gel, myslíte, že to nemůžu vzít normálně navlhčenou hadrou? Díky :)
ja na tom mam takovej sajrajt z prace (primo na monitory) + takovy supr uterky jemny. Skousel sem vlhkym hadrem a mel sem tam pak smouhy...
Mno, ja mam zas takovou dobrou hadru, ktera skvele cisti sklo. Jen mi slo o to, jestli to nemuzu nejak poskodit, ale to asi tezko(ze bych na to vylil kbelik? :idea: :lol: ...Tak dikyCitace:
Původně odeslal Maxik
podle me si to poskodis tak maximalne kdyz to poskrabes ;D
¨... este bych na to asi nepouzival redidlo a tak :o
Mno, asi zkusim tech.benzin, at je to perfektne, ale opravdu perfektne vycisteno :D Mno, uz toho nechame :arrow: vycistim to tou hadrou a pohoda ;DCitace:
Původně odeslal Maxik
Ja to cistim tym gelom, a je to perfektne vycistene....
Mno, asi ho koupim na zkousku. Ted jsem to vycistil mokrou haderkou (takovou tou "specialni", s kterou se nesmi pouzivat zadne saponaty atp.>nevim jestli znate :?: ) A s tou se mi to podarilo take vycistit v pohode, akorat nemam moc dobry pocit kdyz to cistim tou vlhkou hadrou :) U CRT to bylo v pohode...
Používám taky ten gel a nemá to chybu. Myslím, že některé jsou i antistatické, tj. pak to odpuzuje prach.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
JJ, to jsem si neuvedomil, ze ten gel skyta "bonus" ve forme antistatickeho pripravku. No, asi skocim do obchodu a koupim ho. I kdyz neni zrovna levny, cca 250 Kč, uvidime co to maji za baleni. (obsah)Citace:
Původně odeslal rogam
Zatim diky za info. :-)
ma to 50ml, ale vydrzi dooost dlho... jasne ze je antistaticky...
gel na čištění LCD pro notebooky je dobrý a stál asi 120 kč,obsah 50 mll
souprava včetně utěrek.....
Chce to neco fakt jemnyho, nejlepe hadrik z mikrovlakna. Ja mam LCD trosku poskrabany, ale nejsem prvni majitel, tak nevim, jestli jsem to udelal ja, kdyz jsem ho nejdrive cistil papirovym kapesnikem.
papírový kapesník??? s mohl vzít rovnou šmirglpapír...
max. mikroutěrky, ale já nedám dopustit na pravou jelenici - jak na LCD tak na CD je prostě nejšetrnější...
To vis, jsem zvyklej na sklo. Ale tenhle LCD mam stejne jen prechodne. A navic ty skrabance jsou videt jen kdyz je vypnutej a podivam se z uhlu.