-
GF4MX[b]420[/b]-DDR?
Mám dotaz: v cenících vídám GF4MX420 údajně osazené 64MB DDR. Jaký je pak rozdíl mezi takovouto kartou a GF4MX440? Já myslel, že rozdíl je právě v tom osezení SDR/DDR pamětí a pak malý rozdíl ve frekvencích core (ale ten hravě smázneme taktováním....). Tak co si o tom myslet...?
-
-
asi ne..
nebude to chybka, objevuje se to v cenících více firem,např. 100mega, tsbohemia, pcShop, Petracomp atd. Jedná se většinou o "značky" jako Palit,Gainward ale i ASUS a Microstar
-
Chyba v tych cenikoch nie je, niektore firmy robia aj mx420 s DDR, co je aj moj pripad. Mam mx420 64MB DDR od MSI. Vynikajuca vec, za cenu 420 mam takmer 460, MSI tam dalo celkom slusne ramky, konkretne to slo taktnut na 310/500 a to sa uz da.... I ked na druhej strane je to stale len mx-ka, chcelo by to plnotucnu gf4, hlavne co sa tyka podpory Direct 8.1 ze ano...
-
Ja som kamosovi tiez kupoval GF4MX 420 a tiez je DDR
http://www.msi.com.tw/program/produc...&MODEL=MS-8878
-
no a niesu nahodou tie 420 s DDR len so 64 bit memory bus ???
-
myslis ako boli gf2mx? nie, lebo priepustnost to ma celkom vysoku...
-
Mno mam pretaktovanou 420-tku s SDR a do vykonu se srovnam s 440-tkou, otazka je jak v cem...
Nak
-
64bit
Nechcem vas sklamat, ale asi to budu iba 64bit DDR. NVidia sprvu dodavala mx420 s 128bit SDRAM, ale u zakaznikov to nemalo dobry ohlas. Tak zacali produkovat karty s 64bit DDRam, s rovnakou priepustnostou - oznacene vsak uz boli DDR.
-
no tak byli zprvu i mx400 ddr 64bit....pomalejši než 128. sdr
a pak....128.bit ddr a to byl nařez!!
-
nikdo neví
Takže nikdo neví nic určitě...?
-
no bohuzial, vyzera to ze tie ramky su naozaj len 64bit, aspon co sa tyka mojej MSIcky, v papieroch totiz sama MSI uvadza pri tomto modeli mem. bandwith len 2.7GB/s....