Poradíte mi prosím jaké vysavače do skříně ???
Poradi mi prosim negdo jake vetraky si mam poridit do skrine Chiftec ? (Konfigurace viz. dole.) Skrin mam zatim otverenou, ale to samo nehci mit natrvalo. Jinak ze zrdroje vede jen jeden tenky kabel - zluty+cerny kablik - jde na to vubec pripojit vetracek ???, na desce uz k dispozici nic neni ??? ) Sou tedy na to naky redukce, abych je mohl vubec pripojit ? No hlavne vubec nevim jake poridit :?
Re: Poradíte mi prosím jaké vysavače do skříně ???
Citace:
Původně odeslal kabrnak
Poradi mi prosim negdo jake vetraky si mam poridit do skrine Chiftec ? (Konfigurace viz. dole.) Skrin mam zatim otverenou, ale to samo nehci mit natrvalo. Jinak ze zrdroje vede jen jeden tenky kabel - zluty+cerny kablik - jde na to vubec pripojit vetracek ???, na desce uz k dispozici nic neni ??? ) Sou tedy na to naky redukce, abych je mohl vubec pripojit ? No hlavne vubec nevim jake poridit :?
ten kabel ze zdroje je monitoring otacek ventilatoru ve zdroji, zapojis to do desky.
ad Sunony - nebrat, jsou hlucne a neni u nich jistota, ze se rozjedou na 5V (typ xxxxPTS6).
Jako opravdu tiche muzu doporucit bud Arctic FAN PRO TC (cca 150,-) nebo Coolermaster Neon blablabla (ty modre)...oba samozrejme na 7V nebo min.