Zůstat u 22" LCD LENOVO 220x nebo BENQ BL2400PT
Chtěl bych poradit jestli mám zůstat u mého "stařičkého" Lenova nebo vyzkoušet nový 24" non TN panel BENQ?
Máte s ním někdo zkušenosti?
Odezva mě celkem nezajímá, protože když jsem na svém Lenovu s gameskama nic nepozoroval tak si myslím, že ani na tomto BENQ nic neuvidím :)
Jen se tak nějak nemohu rozhodnou.... líbí se mi ta spotřeba....
Re: Zůstat u 22" LCD LENOVO 220x nebo BENQ BL2400PT
Denně sněz o kolečko salámu míň a ušetříš na elektřině tolik, jako kdyby jsi používal BenQ. :)
Ne teď vážně. Lenovo, pokud mě paměť neklame, používá PVA matrici Samsung, Lenovo AMVA AU Optronics, což je nižší mainstream. Barevné podání má horší BenQ.
Citace:
Původně odeslal
-HoNY-
Denně sněz o kolečko salámu míň a ušetříš na elektřině tolik, jako kdyby jsi používal BenQ. :)
Ne teď vážně. Lenovo, pokud mě paměť neklame, používá PVA matrici Samsung, Lenovo AMVA AU Optronics, což je nižší mainstream. Barevné podání má horší BenQ.
Super díky za info - a můžeš mi doporučit nějakou kvalitně podobnou 24" tomu Lenovu.... opatrně s cenou :(
Já s tím Lenovem jsem v pohodě, akorát se (asi je to stářim) sem tam nachytám jak k němu koukám z velké blízkosti - to full HD na 24" přece jen vypadá lépe :(
Napadá mě jenom Samsung F2380 (cPVA) - ale pozor, má 23 palců a nemusí ti sednout, pak jsou samá TNka, takže by to byl spíše downgrade.
Z drahých potom HP ZR24w - pozor na rozptyl kvality, ideálně si ho prohlídni před koupí, ale má vyšší spotřebu. btw: doporučuji připaltit 800 Kč na pětiletou on-site záruku.
Jinak v dohledné době se mají na trhu objevit levné e-IPS LG s LED podsvícením a taky je tu Fujistu Siemens P23T-6.