Ahoj mel jsem intel P45 a presel jsem na AMD 890GX a mam 2 disky na raidu, jeden odesel a druhy mam u sebe a nevim jak z nej dostat data, mam tam RAID 0 a 1...potrebuju dostat data z toho zrcadlenyho...jde to nejak??
DIky moc
Printable View
Ahoj mel jsem intel P45 a presel jsem na AMD 890GX a mam 2 disky na raidu, jeden odesel a druhy mam u sebe a nevim jak z nej dostat data, mam tam RAID 0 a 1...potrebuju dostat data z toho zrcadlenyho...jde to nejak??
DIky moc
Nemelo by byt na raid 0+1 vic disku, nez 2? Nebo je to nejaka specialita, ze mas cast disku v raid 0 a druhou cast raid 1? Osobne jsem takovyhle raid nezachranoval, ale zkus treba tohle, vypada to schopne http://www.diskinternals.com/raid-recovery/
Diky za radu, vyresil jsem to tak ze jsem se na vse vykaslal. Nasel jsem totiz zalohu mesic starou na externim disku. Tak pohoda. To nejdulezitejsi mam na vic pocalech, tak jsem si v podstate "uklidil" :-D
Ale dekuji moc
PS: Mel jsem tam jak RAID 0, tak RAID 1, coz byl velky problem, radic na P45ce to vzal, tak jsem si rekl proc ne. Ale uz nikdy vic, pokud nebudu mit HW raid.
Caute, nechcem zakladať novú temu.
Mam 2 kusy 1TB diskov zapojenych ako RAID 1-mirroring. Mam to na fotografie. Na druhy deň, ked som chcel pridať dalšie, odopiera mi to upravy (neda sa mazať, ani pridavať).
Příloha 9835
Nuž a v sprave uložnych zariadení ma čaka takato sprava (mam w7 64 bit)
Příloha 9836
Čo robím zle?