-
HD6950 problém
Tak jsem asi pěknej smolař :-/
Nainstalovall jsem svou novou Sapphire HD6950 do komplu, nainstaloval ovladače a po chvilce provozu ve Win mi naskočí obrazovka se svislými pruhy a za chvilku se vypne monitor .... Když jsem do PC vrátil svoji starou GT8800 tak jede bez problémů. Kartu jsem asi 2x zkusil odinstalovat a nainstalovat včetně ovladačů znovu ale pokažde se stejným výsledkem.Chvíli mne to nechá ve win a naskočí obrazovka s pruhy, po restartu naskočí daleko dřív nebo rovnou se nezapne monitor ...
vypadá to jako kdyby se karta zahřála na určitou teplotu tak naskočí obrazovka s pruhy.
Win XP SP3 a ovladače jsem zkoušel jak z přiloženého CD tak i poslední z webu AMD -> Catalyst 10.12. Ventilátor se samozřejmě točí.
Reklamace ? Napadá Vás něco jiného ?
-
Re: HD6950 problém
no co... jedine zkusit v jinem PC/systemu...ale moc nadeji tomu nedavam.
-
Re: HD6950 problém
takže grafika úspešně vyreklamována ... hned po vyzkoušení jsem dostal nový kus. Zatím testuju na default pak flashnu bios na HD6970 :-) rozdíl ve výkonu oproti mé staré GT8800 obrovský ;-)
EDIT: takže flash z HD6950 a na plnou HD6970 proběhl úspěšně a díky Dual Bios si může vybírat mezi HD6950 a 6970 :-)