Čaute potřeboval bych poradit, mám grafickou kartu ATI RADEON HD 3850 AGP 512MB,která mi nějak nejde nainstalovat do OS:Windows 7 32bit
Můžete mi nějak poradit? Jak nainstalovat ovladače?
DĚKUJI.
Printable View
Čaute potřeboval bych poradit, mám grafickou kartu ATI RADEON HD 3850 AGP 512MB,která mi nějak nejde nainstalovat do OS:Windows 7 32bit
Můžete mi nějak poradit? Jak nainstalovat ovladače?
DĚKUJI.
Pokud se pokousis instalovat standartni Catalysty, tak se nedivim. Hledej tady.
ok ale myslím že na tom odkazu jsem viděl jen FIX pro win XP :(
Mel jsem stejny problem na notebooku. Onehda jsem nasel navod na editaci jednoho ini v adresari s ovladacem. V podstate se jedna o doplneni dalsich typu karet, ktere ovladac pozna a nainstaluje. Jeden navod starsiho data jsem nasel tu http://windows.bigresource.com/Track/windows7-85lgPV2X/
Daji se vyguglit i dalsi odkazy/navody
ok už se to podařilo.. ale další chyba je v mém chipsetu na desce:( MB:MSI-MS7031
CPU:INTEL 3,3ghz soc.478
Ram:4GB
mno a ten CHIPSET JE OD ATI severni mustek ATI RS350M a to je takový problém že nemohu nikde najít ovladače pro tento chipset NA WIN 7:(
poraďte prosím:(
no tak to bude imho docela problem, protoze jde sice o desku od MSI, ale delanou pro Fujitsu, navic docela starou (s478) ... neni vylouceno, ze pro W7 drivery vubec nejsou
no a nevíš kde by tak mohli být?? jako pro ten chipset jinak všechny ovladače mám
ja bych prvne hledal u Fujitsu, no a pak uz jen ujo gugl
takhle to je: Potřebuji jen tyto ovladače:ATI Radeon 9100 IGP pro Windows 7 32-bit
tak tyhle ovladace nesezenes... presneji receno IGP9100 nema ofiko podporu ve Win7. da se to obejit, ale na hry to nebude (ostatne i diky slabemu HW), pogoogli dotaz "IGP9100 Windows 7"