Re: Paměti tripple chanel
Myslím, že už od dob i965p chipsetu, je to tak, že 2 pojedou v dualu a 1 v singlu.
Vezmi 2x http://www.alza.cz/zeppelin-4gb-kit-...hz-d148254.htm a máš hotovo, poslední dobou má rychlost pamětí na rychlost pc čím dál menší vliv.
Souhlas, jenom bych nedoporučil neuvěřitelně poruchovy Zeppeliny, ale trošičku si připlatil za něco značkovyho. Na alfacompu je snad za nějakou stovku navíc Kingston o plus minus podobných parametrech a riziko, že odejde, je tam mnohem nižší.
zlahka zneuzijem temu, - su tie zeppeliny taka tragedia ? zrovna som mal "spadeno" na 12GB Zeppelin kit. Nekupil som ich len preto, ze som sa uz mesiac nedostal z prace skorej ako o 2 hodine nad ranom. Skusal som nieco o nich najst na webe, zial bez valnejsieho uspechu.
V jednom pc Zeppelin paměť mám a no problem. Jinak všeobecně paměť buď přijde vadná nebo funguje "navždy", ještě jsem se nesetkal s případem, kdy by mi paměť umřela až po nějakým čase.
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
V jednom pc Zeppelin paměť mám a no problem. Jinak všeobecně paměť buď přijde vadná nebo funguje "navždy", ještě jsem se nesetkal s případem, kdy by mi paměť umřela až po nějakým čase.
Tak to já se setkal s nejedním PC, kde RAMky časem odešly... ale naposledy to bylo u DDR1 :-) nicméně si myslím, že drobný příplatek za značku nemůže být na škodu.
Díky. Když to pojede aspoň tak že ty dvě pojedou v dualu a ta třetí né, tak to nebudu vracet a nechám to tak být :-) . Díky :-)
Mrkni do CPUZ jak ti jedou, položka memory. Mělo by tam být dual channel - DC mode: Asymetric nebo tak něco.
ja mam 2x2GB SODIMM DDR2 Zeppelin v NB uz 3 roky a uplne bezproblemovka..