Kamarad ma nejake geniusy home theater a pripojene na nich vse a chtel bych to same pekne prepinat na co zrovna koukam.
Kdo mi jake doporucite?
Kolem 2000kc..
Pochlubte se jake kdo mate.
Kazdemu diky za vyjadreni.
Printable View
Kamarad ma nejake geniusy home theater a pripojene na nich vse a chtel bych to same pekne prepinat na co zrovna koukam.
Kdo mi jake doporucite?
Kolem 2000kc..
Pochlubte se jake kdo mate.
Kazdemu diky za vyjadreni.
Toto by som aj ja rád vedel. Konkrétne som si vyhliadol repráky GENIUS Home Theater SW-5.1 4000, ktoré ale nemajú optický vstup, ale len nejaké cinche a neviem či to nejako rozumne napojím na moju telku, ktorá má audio výstup len optický, potom nejaký stereo jack na slúchadlá a samozrejme HDMI. Teda neviem či mi nebudú hrať len dva, ak to zapojím na tie slúchadlá alebo to nejako rozdelí zvuk do všetkých 5. Trochu ma mätie to, že to má 2x stereo CINCH a 1x 5.1 CINCH a nie je mi jasné či ten 2x stereo je na napojenie rôznych stereo zdrojov alebo na kompletné napojenie jedného zdroja (front+rear).
Na ty Geniusy jde připojit víc stereo zdrojů a přepínat mezi nima. Mám dojem že to automatickz dělá upmix na všechnz repro, ale tím si nejsem jistej.
Ano, stereo signál reproduktory "převedou" na všechny reproduktory (tj. zadní hrají to samé co přední).
Wizzard: opticky tyto bedny samozřejmě nijak nepropojíš, na 5.1 zvuk z TV tedy můžeš zapomenout. Řešením mohou být třeba Onkya HTX-22HDX nebo Logitech Z-5500. Záleží co od toho očekáváš (a kolik chceš investovat).
Vďaka za info. Tak teda som to vyriešil po svojom. Kúpil som si tieto http://www.alza.sk/genius-sp-hf2-0-1255a-d171142.htm a napojil ich na comp a z compu som zobral svoju sústavu 2.1 Logitech a napojil na TV a hrá to celkom fajn :) 300 eur za repráky určite nedám a kolegovia ma presviedčajú, že tie rôzne sústavy 5.1 sú dosť zbytočné...
Jasne, na Solitera jiste 400W 5.1 nepotrebujes, ale k TV slouzici pro sledovani videa se jiz hodi ;-)