win 7 si pokazde nainstaluje svuj ovladac ati
jak je to mozny,ze se mi jednou podarilo nainstalovat ati catalyst i s driverem a jak jsem nainstaloval novejsi,tak mi win7 nainstaluje svuj.
A to uz jsem reinstaloval winy 3x.
Podle me uz to tu kartu nepodporuje a nebo to tam vnutit.
Napadlo me ten ovladac,co je ve winech odstranit,aby se chytil ten s catalystem.
Nebo holt zkusit starsi ,ten co tam byl.
Kdo ma tuhle kartu a maka mu na nejnovejsi catalyst?
Napada vas,co s tim?
Re: win 7 si pokazde nainstaluje svuj ovladac ati
Citace:
Původně odeslal
meganek
řeknu ti totakhle - pokud si myslíš že se ovladače grafiky instalují tím že přeinstaluješ wokna, pak je chyba v uživateli a nikdy se ti to nepovede !
ovladače jakékoliv karty nebo prostě zařízení se instaluje zvášť (většinou spuštěním setup.exe) :P
Re: win 7 si pokazde nainstaluje svuj ovladac ati
Citace:
Původně odeslal
meganek
jak je to mozny,ze se mi jednou podarilo nainstalovat ati catalyst i s driverem a jak jsem nainstaloval novejsi,tak mi win7 nainstaluje svuj.
Podle me uz to tu kartu nepodporuje a nebo to tam vnutit.
Napadlo me ten ovladac,co je ve winech odstranit,aby se chytil ten s catalystem.
Nebo holt zkusit starsi ,ten co tam byl.
Kdo ma tuhle kartu a maka mu na nejnovejsi catalyst?
Napada vas,co s tim?
Ahoj souhlasím s kolegou, mám pc již několik let, nyní jsem od léta přešel na win7- i já jsem reinstaloval . Win 7 mám v sobě prakticky vše ovladače na vše - proto vylepšené xp+ visty - no ten ovladač je opravdu jen základní. Pakliže chceš nový ovladač nevidím opravdu žádný problém v to, že si ho stáhneš a to podle typu Tvé karty a nainstaluješ - nikdy se mi nestalo, že by si systém stále vynucoval ten svůj a hlavně, nemůžeš odinstalovat driver, který je standardně nainstalován v OS - nechápu to, mám 5770 asus cu core mám tam catalysty 10.8 - nemám absolutně žádný problém vše hraji na full a hlavně dokud mi něco nepůjde, ovladače zásadně neměním . PS: vždy sem měl Nvidii - od té doby co sem si nechal postavit pc - sem šel do ATi - přeci jen technologii dx 11 v tej době nvidie nějak postrádala, teď už je to jinak, no nestěžuji si. tAK PROSÍM ZKUS JEŠTĚ JEDNOU A HODNĚ ŠTĚSTÍ. v