dvd prehravac,aby nacital div x z usb kolem 1500kc
Kdo z vas ma dvd prehravac a v pohode vam nacita z usb div x?
Za kazde vyjadreni,predem dekuji.
Stary kino mi cd nebere a chci se divat na filmy a kdyz kiksne mechanika,tak mi alespon zbude usb.
Ale zbudou mi repro,ale ty nejak utopim.
Doporucte mi ho.
Re: dvd prehravac,aby nacital div x z usb kolem 1500kc
mám Ferguson D-890 HX
http://www.ferguson-digital.cz/produ...0HX/index.aspx
Zkoušel jsem pustit nějaké DivX z USB a necukalo se nic. Jen s titulky mi přišlo, že je to slabší, ale třeba je to otázka nastavení. Moc jsem si s tím zatím nehrál.
Musím si ale postěžovat na mechaniku, je z ní slyšet takové cvakání. Slabounce, ale je. Při reklamaci mi řekli, že to porovnali s ostatními a dělají to všechny a že prý neustále doostřuje laser a to dělé ty podivné cvakavé zvuky. Při tichých scénách ve filmu je to někdy nepříjemné. Ale jestli ti jde hlavně o USB...
Na další názory se na tý stránce výše mrkni na fórum, dá se tam ledacos vyčíst.
tak nikdo se dlouho neozyval a jelikoz jsem ted nejakej hrr,tak jsem objednal tento typ http://www.datart.cz/katalog/DVD-pre...tml#id-reviews
vim,ze jsem nemluvil o dvb t,ale napadlo me,ze ho tu mam,tak ho strelim kamosovi za 4kila a zbude mi misto a to kino holt necham jako radio,kdyz je mechanika v cudu.
Dekec
Ahoj, tohle teď taky řeším, protože se mi nechce stavět HTPC. Ten philips vypadá slušně, dej vědět až dorazí. Máš vybranou flashku, ze které to budeš pouštět? Něco velkého, dostatečně rychlého a levného. Nebo radši USB disk?
Díky.
Conroeman
tak jsem si zatim vecer pustil film z dvd rw a v poradku,i z usb flashky 8gb transcend a v poradku nacetlo div x ,ale jeste zkusim jak si pohraje s usb s titulkama.Jen me stve to nastaveni si furt haze obraz pres celou tv a mam schovanou nabidku kdyz menim nastaveni na televizi,ale to bude asi tim ,ze mam starou Philips 16:9.
Usb disk nemam,tak nemuzu odzkouset.
Pak resim,jak vypnout napeti anteny,jelikoz jsem propojen s nasima a ti maji napajeni taky a napajet 2x zesilovac,to mi asi brzo odejde.
Dalsi poznatky pisnu.
Takze naprosta spokojenost.
Vse maka a za ty love parada.
Prendal jsem nts na pal a oki.
A to napajeni taky vypnul.
Jen hlasitost nefacha,pry zalezi na tv.