[12/10] Mobil do 8.000,- pro ženu
Ahoj lidi,
mojí ženě dosluhuje mobil. Doteď měla SE K510i, maximálně jí vyhovoval svojí velikostí. Chtěl bych jí za něj koupit náhradu, ale už lezu po netu a obchodech asi týden, a nemůžu se nějak rozhodnout, proto bych uvítal nějaká vaše doporučení.
Požadavky:
1) SMS a telefonování
2) dobrý foťák (na děti :-), blesk je výhoda.
3) měl by fungovat jako mass-storage nebo mít aspoň lehce přístupnou paměťovou kartu
4) měl by být co nejmenší (K510 má 101x44x17)
5) nechci Nokii
Bohužel mobilů s klávesnicí je na trhu čím dál méně a ty dotykové jsou většinou obrovské. Koukal jsme na SE Xperia X10 mini, ale zkoušel jsem psát sms.... no žádná sláva, navíc už to prý má problém s nehty, musí se pást celým prstem. No u ženský nevím nevím. A navíc jsem se dočetl, že BT lze použít jen pro handsfree???
Nemáte ho náhodou někdo, kdo byste mi třeba potvrdil, že na psaní sms se dá zvyknout (i ženská) a že BT funguje úplně normálně jako u běžných telefonů?
Případně ze zvých zkušeností poraďte něco jiného. SE to být nemusí, ale rád bych se vyhnul Nokii.
Cena 8.000,- nemusí být strop.
Moc díky za vaše tipy.
Re: [12/10] Mobil do 8.000,- pro ženu
Kupoval jsem pritelkyni Nokii C6 s klavesnici a je naprosto spokojena. Hral jsem si s ni jen chvili, ale klavesnice je super, odezva systemu take, nic co by me hned na prvni pohled stvalo.
Pisu to jen, kdyby jsi se rozhodl koukat i k Nokii. :)
Mel jsem stejne pozadavky, fotak, gps, wifi klavesnice.. Nakonec jsem skoncil kompromisem, SE Xperia X10 Mini PRO - ma QWERTY klavesnici.. Je to super, uz bych klasickou klavesnici nebral.. Vazne, vyzkousej nekde.
ale PRO je už docela tlustá, ne?
X10 mini jsem testoval a přijde mi docela pomalá. Ale to porovnávám se špičkou v mobilech.
Pokud chces kvalitni fotak, tak bych vyloucil samsungy. mel jsem s8500 wave nebo ci jak je to znacene a bida, ted mam X6 a jsem spokojeny.