Je to fakt super. Obycejny, s BO revizi ale 1.5V !! Coz me prekvapilo. A bezi jak vinko na 2304 (12x192).
Tak zetim.
Printable View
Je to fakt super. Obycejny, s BO revizi ale 1.5V !! Coz me prekvapilo. A bezi jak vinko na 2304 (12x192).
Tak zetim.
Jezis ty si teda umelec :lol: To si zjistil az ted, kdyz uz ho tady vetsina ma?? :roll:
No a kolko stupnof mas pri IDLE a kolko pri LOAD (zatazi) ??
To je teraz najvecsim problemom tohoto procaku ale zato sa da perfektne pretaktovat !!!
Najlebsia by bola voda, ja sa uz nanu chystam uz mi chyba len par veci tak dufam ze to pojde este trosku vyssie !!
Každý raz musí objaviť tú svoju ameriku. Ta ne? ;D
Ty jsi se vzbudil ze zimního spánku ne ?
:lol: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal drake
Vzdyt se cerstve narodil, tak ho hned nemusite pranyrovat :roll:
Ved pri OC ide hlavne o tu radost a ten pocit. A on ich zjavne ma, takze je to v poho.
NEKAMENUJTE HO!!!! Nezda se mi ze by tady moc lidi melo 2300MHz pri 1,5v!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:
Ked ma zrak neklame tak 2300 ma pri 1.75V.Citace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Dyk je to v pohodě. Nic ve zlym svaca, jen sranda :wink: Je to skvělej výsledek. Sám bych rád takovýho dosáhl, to mi věř a myslim, že ne jenom já :-)
Svaco jakou máš sérii? JIUHx xxxx xxxx (př. já mám JIUHB 0308 XPMW). Tak se nám pochlub. :wink:
Myslim ze by ste ho ukamenovat nemali....vysledok je solidny a kazdy sa pochvali tak co. 2300 Mhz som napr. na svojej masine nevytiahol ani ja takze kazdy tu tych 2300 zrovna nema :).
Asi sem se tedy prekouk nebo to spatne pochopil.... Ale jestli jede s 1,75v tak je to skoda threadu...
2300 s 1.75 je tak priemer, nieje to ani blby kus, ale ani zazrak
Skoro spise podprumer.... ;DCitace:
Původně odeslal Vorlon
preco??? to je pohoda.
A hlavne niektorý ludia nemaju moznosti vytiahnut s procu viac, napr kvoli pametieam ako ja :evil:
kurna....este vam ty DLT zacnu zavidet ;D :wink:
Kurna, co skoda prispevku.
Ved ten vykon je uplne zadarmo.
Za tie peniaze je to super.
jj, AMD zkrátka rullezzz
2 Chocen
To im závidiet nemusís veď im to aj o dosť viac pecie ako nám s DU.A tých 2300 dám aj ja na mojom DU pri 1,75 tak vo co go? ??? Ja si myslím že 2300 je úplne v poho za tie dukáty skrátka AMD rulezz ;D ;D
Mat za 2056Kc Athlon XP 3000+ je super :)
Ta teplota je: 40 v klidu a 45 full load.
Voltaz je na 1.75 kvuli Prime95. Jinak to bezi i na 1.65, ale prime pada.
Jinak je to: JIUHB DLT3C a v tom dalsim seriovem cisle ma 26 (myslim to cislo, jak na netu beha informace, ze byl certifikovanej na 2600+)
Kolega tam ma 28 a taky mu bezi na 2345MHz pri 1.700V.
Jinak je prodavam, takze, kdybyste nekdo chtel, muzu sehnat.
Jinak jsem se taky divil, ze jste tady davno jinde. ... :-)
a nielen 3000+ ale aj fsb 210 :wink:Citace:
Původně odeslal Vorlon
joooo ??? a kolik karle?Citace:
Původně odeslal svaca