Potreboval bych pomomc mam si koupit nejakej pocal abych mel doma dva.Mam na to 27000Kc tak mi poradte s ceho mam stavet ,chtel bych nakupovat asi v Brne....Tak nevim.. :?:
Printable View
Potreboval bych pomomc mam si koupit nejakej pocal abych mel doma dva.Mam na to 27000Kc tak mi poradte s ceho mam stavet ,chtel bych nakupovat asi v Brne....Tak nevim.. :?:
Asi by bylo dobré napsat na co PC používáš :wink:Citace:
Původně odeslal CPU KILLER
Chtel bych pocal na O/C pak as na hry...
Poobzeral by som sa po nejakom DLT3C a doske s Nforce2 400 Ultra chipsetom. Ostatné je vecou vkusu a cenového limitu, ktorý máš. A či máš možnosť nakupovať vo velkoskladoch.
Abit NF7, XP 1700+ B0, 2X256 MB RAM OCZ 433 MHZ, Sapphire Radeona 9500 Pro, TT Volcano 11. :-) Myslím že je tam všetko potrebné ;D
Ono se to tam musi vejit i z monakem...Kolik stoji ten Abin Nf7???
Kolem 3200 bez daně, monitor-kolik palců ??? :wink:Citace:
Rekni co si pak predstavujes a muzu ti udelat nejakou cenu :wink:
Abit NF7, XP2400+ , 2X256 MB RAM OCZ 433 MHZ, Sapphire Radeona 9500 Pro,WD 60Gb 8mb ,DVD Toschiba SD-M1712,Aoc 7A+ Diamodtron....No neco takoveho mozna este bartona 2500+....
To si kupuješ komp na OC? :?:Citace:
Asi som už starý ale ja si vždy modifikujem/ kupujem niekom komp na nejaký účel... OC beriem len ako pridanú hodnotu... Ono to musí byť dostatočne výkonné aj bez OC - náhoda je sviňa a nepodarí pretaktiť CPU, alebo to nebudú stíhať pamäte, alebo to nepošlape spolu tak dobre ako som plánoval - predsa mi nezostane komp, ktorý je takmer k ničomu... :?: Hlavne, že bude mať veľký OC potenciál... :?:
kouknu na ceny a dam vedet... zatim...Citace:
Proste OC je muj konicek a kdyz plati babi tak proc bych si neco takoveho nekoupil z :-) ejo nebo ne????
Tak nevim, nezapomněli jste při těch návrzích na toto: CASE, ZDROJ, MYŠ, KLÁVESNICE, FDD a když je to na O/C tak nějakej ten přídavnej větrák. Dobrá věc je taky u PC nějaký ty 5.1 bedýnky na vydávání zvuku, ;D Tyhle komponenty, teda bez bedýnek, když mají za něco stát nebudou za 1000,- Kč. :idea:
Amen 8-)Citace:
Původně odeslal Halen
CPU KILLER poslal jsem ti SZ :wink:
bes monasu či s?Citace:
S 8-)
zkus se inspirovat v mem podpise - tech 27k by mnelo stacit, jen bych asi doporucil nejaky lepsi monitor...