http://www.xtremesystems.org/forums/...5&pagenumber=1
hek.. si pak pripadam... meneceny :|
:-) :-)
Printable View
http://www.xtremesystems.org/forums/...5&pagenumber=1
hek.. si pak pripadam... meneceny :|
:-) :-)
Tok to je rulezní, brutus, no já bych pořád chtěl udržet dojem, že to co mám na stole je počítač. ale to, co tam mají oni, se podobá spíš sálovému počítači. Akorát jsem tam nikde neviděl ten malej temelín :lol: :lol: :lol: :lol:
No a majitel tohohle už je fakt pacient :eek: :eek: :eek:
http://212.80.76.22/millisx//room.jpg
:lol: a to sem si myslel, že mám doma bordel. No když nemám doma bordel, tak to nemusím uklízet :-) jupíCitace:
Původně odeslal Millisx
2 stanour
ale ta vase dira v praze k tomu nema daleko :wink:
:-) :-) :-)
:-oCitace:
Původně odeslal Hrochoslon
Taky si připadám méněcenný, ale trochu se to kompenzuje tím, že se ujišťuju, že oni na to prostě maj, a proto jsou tak nadupaný ;D mimochodem, kvůli 3Dmarku dělat takovýho zvěrstva... :roll: :wink:
Tam to v pravo dole, je to dusík??? U nich to je jako vybavení domácnosti ??? :arrow: ;D
Běžná součást šuplíku se šroubkama a nářadím ke kompu jsou i flašky s LN2, to nevíš? ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
mam pocit ze to nemaj chlazeny dusikem ale nejakou srajdou do mrazaku. Tusim ten BOWMAN1946 to tam psal ze pracuje ve firme vyrabejici mrazaky tak ze se rozhodl integrovat (nikoliv doslovne) takovy mrazak do sveho pc systemu.
ovsem dostalo me i to jak to maj nataktovany amd fsb 226 x12
grrr...
no a ted je to tam ještě lepší, když jsem tam přivez kompa ;D . Hlavně ten 25 l hrnec tvrdí muziku.Citace:
No a když se ke mně do pokoje včera nastěhoval spolubydla od vedle (oni totiž byli na pokoji 3 a já sám :mweheh: ), tak je to fakt nářez.
tak tam jeste natahej nejaky hadice, draty a prazdny bomby vod propanbutanu a bude uplne coool :-)
Jestli si doma vzpomenu, tak zítra nahodím foto mého pokoje o vánocích, když mi nešel komp. To budete čůčat >:}
dobrej nápad :idea: vedle kompu máme lednici, tak bych to s ní moh nějak propojit a Xtreme amící se nechytaj :PCitace:
No, já mít takovou možnost tak už chladím vodu v lednici :!:Citace:
Původně odeslal Staňour
no jo, jenže ta lednice pamatuje možná i Stalina a dělá kravál jak ruskej tank >:E . Takže mi stačí, když se v noci zapne kompresor... >:ECitace:
Původně odeslal Marty
BTW. stejně bych měl vodu kolem 10C ->CPU kolem 25C, ted mám vodu 25 a cpu 35 a to je akorát.
BTW2:ale možná až začnou letní vedra, tak to zkusím.
BTW3: ale až začnou letní vedra, tak budou prázdniny a já doma, takže asi ne <:(
Jak sem si tak prolezl ten jejich thread tak si rikam ze sme porad zabari... :-( Nak
to je ine hownage .. ty ludia asi nemaju co s casom a $$$ .. ako ina hustota tie setupy .. lol .. lol .. megalol ;D :D :lol:
MadCap
Tyyyy koksoooo 8-) :D :lol: :?
To vedro zelenej nema chybu. Aj s tym ladom :lol:
Ja som aj tak spokojny.
MSI K7S5A, Athlon 1600+ (zatial)(Palomino), DDR 256/333 PQI, Maxtor DiaMax 15 GB, Riva TNT 2 + TV out,Realtek 100/10 MB/s
Tak to jo, podle něho mám doma vybíleno
Citace:
Původně odeslal Richie
Zelená by tam myslím dlouho nevydržela ;D
no podle toho fora ma aj 20 top vybavenych clenov fora vybyleno ked su vsetci spolu v jednej miestnosti zo svojimi strojmi :)Citace:
Původně odeslal MarKo
MadCap
Tak nejak. Inac je tu husteeeeee.Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
Tak som to prelistoval a konstatujem, ze su to hrubozrnne howada :-) .
Zhodou okolnosti pracujem vo firme na vyrobu klimatizacii, kde pouzivame freon R22 aj R407, ktore pouzil z daneho linku aj Mr.Iceee & Bowman. Mame tu jednoho nabuseneho inziniera cez chladiarinu, ktory mi uz radi ako zbastlit okruh s cpavkom, ale po zhliadnuti tychto zaberov by som chcel skusit cisto pokusny okruh s freonom R22. Je ekologicky nezavadny takmer a mame ho tu naozaj mrte....uvidim co na tie obrazky povie ten nas inzinier, skoda, ze ma Mr.Iceee zakrytovany kompresorovy okruh...by som hlavne potreboval vidiet ten....
Su to strasne howada >:} :mweheh:
me sem z toho vcera uplne debku :|
uz se tesim do duchodu :mweheh: to bude tunning panecku
Tak takéto zverstvá asi dlho ešte nebudeme mať... Asi nevedia čo s bubákmi... :wink:
Doteraz som si myslel, že mám celkom veľký bordel popri kompe, ale proti Bowmanovi tam mám čisto ako na operačke... :smoke:
Podľa nickov to vyzerá, že sú to už riadni fotri, nie nejaké mladé uchá... :smoke: