Ahojky
Přišla doba kdy začínám pomalinku plánovat nějaký ten přehrávač nebo spíše už jsem si vybral a zajímá mě Váš názor popřípadě u majitelů názory připomínky atd.
Vybral jsem si
Vypadá rozumně a za cenu do 5000,- je rozumnej :idea:
Recenze
Printable View
Ahojky
Přišla doba kdy začínám pomalinku plánovat nějaký ten přehrávač nebo spíše už jsem si vybral a zajímá mě Váš názor popřípadě u majitelů názory připomínky atd.
Vybral jsem si
Vypadá rozumně a za cenu do 5000,- je rozumnej :idea:
Recenze
a nestoji tech 900,- navic za to?
http://www.nakupuj.com/?page=shop05/...egory_id=0514&
:wink:
no právě o tomto přehrávači jsem se nedočítal pěkné věci tak se právě ptám ???
Nemůžu posuzovat Safu, protože s ní nemám zkušenosti, ale před týdnem mi přišel z www.mp3store.cz iRiver iMP-400 a mám z něj jednoznačně kladný dojem. Dokonalost. Myslím, že zase až tak propastný rozdíl mezi iMP-350 a iMP-400 nebude, a proto bych asi doporučil iRiver iMP-350 jak už nabídl Glassman. iRiver za to stojí - už kvůli novým firmware (opravdu mě dostalo, když jsem zjistil, že po upgradu firmware na verzi 1.20 přibyla hra - had :eek: )
safa neni spatna, ale taky doporucuju spis tu 350 vod iriveru. :wink:
nebo bych pockal na novy irivery, maj bejt v kvetnu a sou dost lahudkovy. mrkni se na technet :wink:
jak je to s tou vydrzi 350ky iRiveru? ??? da to tech 11 resp. 23 hodin co udava vyrobce? myslim ted prehravani MP3, CDDA me az tak nepece :o)
Ta Safa je skutečně velmi dobrý přehrávač, jak píšou v recenzi. Mám tu čest jeden vlastnit a nemůžu si stěžovat. Umí vše, co potřebuju a i něco navíc. Výdrž je perfektní. A s tím přídavným pouzdrem ještě lepší. Neměl jsem problém s žádným cd a vše funguje jak má. Můžu doporučit.