odběrové místo Foto Škoda - Olympus servis
Zdravím,
rád bych popsal zkušenost ze servisem Olympus - odběrové místo Foto Škoda v Praze ve Vodičkově ulici.
Už je to nějaký pátek co se foto škoda stal autorizovaným servisem OLYMPUSu (jakož to odběrové místo ale dost možná že drobotiny opravují i sami).
Dostal jsem asi 5 negativních informací od lidí co znám, že to si užiju a nebo třebas ať nepočítám, že to dopadne dobře..
No protože jsem člověk co si dělá obrázek až po vlastním úsudku rozhodl jsem se vám situaci popsat.
VŠE DOPADLO NADMÍRU SKVĚLE A RYCHLE BEZ JEDINÉHO ŠKOBRTNUTÍ !
nesl jsem tam svou E520 že mi nějak divně ostří - na automat (jako kdyby zaostřovací systém byl "líný" a řekl jo teď to je OK - a pak doma na compu budete překvapeni jak to máte rozmazaný.
Nicméně nedělo se to pokaždé jen za určitých podmínek (třeba mírně zatažená obloha), sychravo apod. A teď si představte že jdete reklamovat zboží o kterém nemáte ani důkaz co a jak dělá špatně!
Po 14ti dnech mi přišel mail, vaše zakázka je připravena k odběru.
Našli snad vadný CCD čip a samozřejmě jej vyměnili a znovu nastavili.. Nyní mě čeká opět dlouhodobé zkoumání jestli se situace zlepšila nicméně bál jsem se že to bude hardcore domluva a skutečnost byla úplně jiná!
Samozřejmě, že chápu, že závady vždy nejsou totožné a tudíž i samotná oprava/reklamace (její vyřízení) může být odlišná.
Proto píšu mou vlastní kladnou zkušenost, aby jste nědělali ukvapené závěry při 3. negativní informaci od "jedna bába povídala". Nikdy nevíte co dotyčný řešil a zda je nechtěl třebas oblbnout...
Re: odběrové místo Foto Škoda - Olympus servis
Na servis Olympusu jsem vždy slyšel jen dobré reference, tak toto snad není výjimka :)
Celá situace se má tak, že Olympus zavřel svoje vlastní příjmové místo servisu na centrále (hlavní + EMEA servis je v Přerově) a hlavní sběrné místo je ve Škodovce. Mimo toho se nic nemění, neslyšel jsem, že by měl kdokoliv problém - negativní dopad to má ten, že se standardní doba opravy protáhla z předchozích obvyklých 3-4 dnů (alespoň v mém případě) na údajných 7-10. Těch tvých 14 dní mi připadá docela dost, na druhou stranu je to rychlejší než kolik většinou trvá u jiných značek a ta hlavní výhoda zůstává - vlastní servis je super (a návštěva Přerova stojí prý opravdu zato).
btw: servis u Škody má na starosti léta letoucí pan Maštalíř a nikdy jsem na něj nic špatného neslyšel a sám jsem byl taky vždycky spokojený.
jj Venca Maštalířů :))
jak říkám šlyšel jsem spoustu negativ od "jedna bába povídala" a tak jsem chtěl hodit do vzduchu pozitivum, které se stalo.
Ovšem jak koukám tak zde nikdo problém neměl, čož mne tak napadá buh ví co ti dotyční řešili, když mě tak hloupě varovali...