QCP konvertor - redukce USB na IDE/SATA disky - lze pripojit vice disku najednou?
Zajímá mě, jestli je možné u tohoto konvertoru připojit dva disky najednou, jeden IDE a druhý SATA. Napájení není problém si rozbočit, sata kabel bude asi trochu ohnutý, ale půjde to.
Nemůžu takovou informaci nikde najít. Nezkoušel jste to někdo?
http://www.alza.cz/qcp-konvertor-red...sb2-d66597.htm
Re: QCP konvertor - redukce USB na IDE/SATA disky - lze pripojit vice disku najednou?
IMHO to nepůjde, ale otestovaný to nemám.
Re: QCP konvertor - redukce USB na IDE/SATA disky - lze pripojit vice disku najednou?
Kdyz to zkusim, doufam, ze se neco spatneho nestane, co?
Dost nechápu, proč tam neudělali konektory na připojení kabelů...
Při připojení více zařízení se snad nestane víc, než že bude fungovat jen jedno nebo žádné, to bych se víc bál toho napájení. Ale nic jsem neřekl.
Ten dodavany zdroj by neutahl dva disky? Myslel jsem, ze jeden disk zere tak 10 wattu.
Rekl bych, ze pri rozjezdu to bude spickove papat o neco vic. A predpokladam, ze se budou rozjizdet oba naraz. (a taky si myslim, ze fungovat bude jen jeden)