Tak který z nich ??? Používám zatím Cooler Master CP5-6J11C a teplota po zatížení leze přes 60° C, :oops: což se mi zdá dost. Doufám, že jeden z těch dvou by mi mohl pomoci teplotu srazit. Poraďte který.Dík.
Printable View
Tak který z nich ??? Používám zatím Cooler Master CP5-6J11C a teplota po zatížení leze přes 60° C, :oops: což se mi zdá dost. Doufám, že jeden z těch dvou by mi mohl pomoci teplotu srazit. Poraďte který.Dík.
Tech 60 je z Asus Probe?To je docela dost.Neni jenom blbe nasazenej?Ja mam po 6hod Prime tak 47.T,j real tak o 20-25 vic.
jedine Slim nebo CopperSilent od AC nic jineho.
Není, teplota je ze SpeedFanu, AsusProbe ukazuje právě o 20° méně.Citace:
Původně odeslal nex
Tak bud v klidu ne?Pokud to nedela problemy.Ten Coolmaster je nejak hlucnej?Slim silent pro je tichounkej,ale ze by si se dostal niz s teplotou,to nevim.
Ten CoolerMaster je dost hlučný, cca 35 dB, protože se točí kolem 5000 t/min. Pasiv chladiče má nešikovnou základnu, 60*80 mm, na něm je větrák (60*60*15 mm).
Zdálo se mi, že ve fórech všude vidím teploty do max. 50° , a tak jsem si říkal, že 60° už je moc...
Tak sup sup.Ber Arctic slim silent pro. :D
Ber AC ...
Dobra, necham si poradit.
bud v klidu A7V8X ukazuje vysoky teploty, 60 v zatezi je OK
ber A.C. soms nim max. spokojny a ten s TC je zevraj este ucinnejsi na chladenie :wink:
ja bych bral AC ale bez TC.
misto TC radsi SpeedFan, jestli ti funguje.
Mám arctica doma a že komp běží poznám jen z toho, že svítí kontrolka (procík mám XP 1700+@2400+ a teplotu 56 na jádře:)
Mne kontrolka nefunguje, takze musim pozriet do bedne, ci toci. :-)
Naozaj ber AC.
Titan nie je taky vykonny pri takom istom hluku.
Dobre, koupim AC. Jeste nevim, zda s TC nebo bez. Mam pocit, ze ten s TC je pri vyssi teplote rychlejsi, tudiz vykonejsi. Diky za rady.
urcite ber s TC....
mohli by ste mi napisat, kde sa ten arctic da kupit na slovensku aj v internetovom obchode a ci sa oplati ten s TC alebo nie
Pozri si iny thread, tam sa to riesi. Inet obchod www.roline.sk, lenze je dvakrat drahsi ako obchody v KE.