NTB IBM ThinkPad Z60m -> problém se čtením karty micro SDHC 4GB
Tak mam hodne hodne zajimavy problem a vubec netusim jak je to mozne nebo cim to je. Mam notebook (viz. nazev threadu,prip. v podpise),slape v pohode a jsou na nem Win XP SP3. Do sveho telefonu jsem si poridil 4GB micro SDHC kartu namisto 1GB micro SD. V telefonu vse OK,ale jakmile dam tu 4GB kartu do adapteru na SD kartu a do ctecky v notebooku,tak se nic nedeje,proste to kartu nevidi a pise to,jako ze tam neni.Tu 1GB no problemo. Zkusil jsem externi ctecku karet,pripojit pres USB a v te mi 4GB karta jde uplne normalne.Nevi nekdo cim to je? Ze by ctecka v notebooku mela problem s tou vetsi kapacitou micro SDHC? Popravde je to poprve,jestli si dobre pamatuji,co tam takovou kartu davam.
Jinak jen tak pro info, 1GB karta je Kingston a ta 4GB micro SDHC je SanDisk...
Re: NTB IBM ThinkPad Z60m -> problém se čtením karty micro SDHC 4GB
Hodil jsem dotaz do googlu, Z60m by mela mit ctecku Ricoh 5C832 a u R61 a FSC V3205 se musel rucne updatovat SD ovladac. Pri automaticke instalaci SDHC nefunguje, po rucni uz jo.
http://notebooky-forum.notebook.cz/v...hlight=#172924
Ahoj,diky moc za rychlou odpoved.Take jsem to hodil do Googlu,ale popravde jsem se tim moc dlouho nezabyval a napoprve jsem to nenasel.Take diky za odkad,juknu na to a snad vse pak poslape v pohode.Az to zprovoznim,budes mit ode me K+ ;)
EDIT: Tak skvela prace,MOOC diky! :D Stahnul jsem,rucne nainstaloval a vse fakt slape. Hmm a ze ja jsem to nenasel.No nic,stane se,jeste jednou tedy diky a davam K+.
Kdybych to cca pred rokem a pul neresil na tom Fujitsu, tak bych to tak rychle nevedel :)