ATI HD 5450 + plazma panasonic TX-37LXD85F = problem...
Zdravim,
nedari sa mi dostat kvalitny obraz cez HDMI kabel na plazma telku... Prosim, poradte!
mam:
grafika: ATI HD 5450 512MB
Ovladac : Catalist 10.9
LCD monitor : Philips 170S
TV : panasonic TX-37LXD85F
TV je od pocitaca dalej, je na 7,5m HDMI kabeli (cena kabla 15 Euro). Problem je taky, ze na TV je cierno, alebo ked sa mi tam podari dostat obraz - je s pasikmi, alebo preblikava ...
Catalisty detekuju monitor ako Panasonic-TV, ale nezobrazuju sprave max povolene rozlisenie... podla tejto stranky:
http://www.nakupka.cz/vyrobek/televi...-37lxd85f-lcd/
by ,al ist 1366x768, ale take rozlisenie mi ovladac grafiky neponuka...
KDe moze byt zrada ???
Dakujem.
Re: ATI HD 5450 + plazma panasonic TX-37LXD85F = problem...
Nejdřív to zkus na krátkým kabelu a kdyby se to náhodou chovalo stejně, budem dumat dál.
3 Příloh-a(y)
ja u sve HD ready LCD pouzivam rozliseni 720p@50Hz - dostavam tak nejlepsi obraz bez tearingu (nativne taky u tv uvadeji 1366x768 ) - nastavuje se to v HD modech rozliseni v Catalystech. Pokud obraz nemas pres celou plochu tv, muzes pouzit "scaling" v ovladaci. A jak koukam na google, tak u tveho panasonicu take uvadeji HD compatibility 720p, takze to muzes zkusit. Kazdopadne to nezkousej rozjizdet s "clone" plochy, ale s "extended" (rozsireni plochy).
Edit:
Takze chyba v kabli, na inom kabli to fici OK... Kabel som zaniesol predajcovi, uznal reklamaciu (v predajni robil to same)... Takze by mi ho mal vymenit za iny... (ten si uz pred kupou v predajni radsej vyskusam...), teraz cakam, az mu pride...
vsetkym vdaka...