Databaze z Microsoft Outlook....
Zdravim....Potreboval bych poradit. Budu formatovat HDD a predelavat windows......Slysel jsem, ze existuje nejaky soubor (file) v Microsoft Outlook. Ktery bych si mohl zalohovat a pak zase zpet pridat do Microsoft Outlooku a mel bych zase vse zpet....Je to pravda ? Pokud ano co to je za soubor a kde ho presne najdu. Diky moc za Vase rady a pripominky....
Re: Databaze z Microsoft Outlook....
nastroje - nastaveni uctu - datove soubory
to je to co hledas, pak si ve stejnem nastaveni muzes zalohovany datovy soubor pripojit ;)
Tak jsem to vyzkousel....Dal jsem zalohovana data do noveho (jineho) PC, kde je take outlook, ale nejak to uplne spravne nefunguje. Jde mi totiz o to, ze abych mel zalohu jak odeslane posty tak i prijate posty, ale ted se mi ukazuje pouze odeslana posta. Od pristiho tydne uz bohuzel nebudu mit pravomoc se prihlasit k tomuto uctu a potrebuju zalohu vseho co pujde....Jde to nejak udelat ??? Dikes moc....
Postup, co uvadel Pajkus by opravdu mel fungovat. Outlook si data bere z onech pst souboru. Pokud mas IMAPovou postu, mela by se ti na novem uctu objevit taky, v pripade POP3 je to treba samozrejme prenest.
Kdysi jsem pouzival utilitu od BackRex (http://backsettings.com/outlook-backup.html), bylo to opravdu jen parkrat kliknout a hotovo. Jak to maji ted s licencni politikou netusim, ale podle toho, co pisi na webu by ti demo teoreticky melo stacit.
Vyjimkou je pripojeni pres MAPI (Exchange), pak je treba udelat export do pst
Citace:
Původně odeslal
HollyG
Vyjimkou je pripojeni pres MAPI (Exchange), pak je treba udelat export do pst
Cauky....jak se to prosim Te dela ? Diky za radu
File(Soubor) -> Export - export to pst