spustenie suborov z CMD na vzdialenom PC
riesim teraz pre mna zapeklity problem
na renderfarme mi pri cooperative renderingu blbnu slavy - po kazdom vyrenderovanom obrazku musim rucne restartovat slave SW (proste zostrelit, zapnut znova), inak sa k nim uz master nepripoji. (co je dost otravne uz na jednom alebo dvoch PC, nieto este na dvojcifernom mnozstve bladov - remote desktopom sa pripojit na kazdy, vypnut-zapnut SW)
ide spravit nejaky bat subor, ktory by som odpalil z mastera aby po sieti zostrelil dany SW a naspat ho zapol ?
Master - W7 64bit, Slaves XP64
pre uplnost sw ma sice moznost restartovat slave po kazdom renderi, ale nejako to nefunguje a vyzera to byt na bug, ktory bude pravdepodobne opraveny v dalsom release / servispacku. Zatial ale musim zit s tym bugom.
edit: velmi neohrabane riesenie je hodit do start up dany SW a potom bat-om vsetky blady rebootnut. Tomu by som sa najradsej vyhol.
Re: spustenie suborov z CMD na vzdialenom PC
Jedna cesta by mohla byt pres VBS scritpy. Pred casem jsem v praci neco podobneho pouzil (vzdalene jsem menil hesla lokalnich uctu pres CMD...). Zkusim to nekde vyhrabat.
Tak script je nenavratne ztracen :-) Ujo gugl ale napovedel neco podobneho http://www.tek-tips.com/viewthread.c...1604621&page=7, zaklad je stejny. V jednom souboru mas hostname PC kde to chces delat v dalsim prikazy co chces delat. Tenhle script by se musel lehce upravit, ale mohlo by se z nej dat vytvorit co potrebujes :-)
Pomoci PStools by to slo celkem jednoduse nascriptovat. Musis akorat na vsechny jednou neco nahrat rucne
http://technet.microsoft.com/en-us/s.../bb896649.aspx
Mel jsem pres to nascriptovany vypinani pocitacu v cele siti v urcity cas
Taktez se priklonim k PSTools, osobne ho vyuzivam na zmenu vychozi brany v ucebnach (trosku osklive reseni, ale funguje), ale jeho moznosti jsou mnohem sirsi.
Zhruba by to mohlo vypadat tak, ze si na slave nahrajes nejaky skript, kterym bys software vypinal a pomoci PSexec na masteru bys jen pres sit zavolal, aby slave spustil tebou predpripraveny soubor se skriptem. Samozrejme je tam pak moznost vyuzit trebas PSKill, ktery sestreluje jednotlive procesy. Fantazii se meze nekladou.
mozna by to slo i pomoci kombinace telnet + powershell (+jednoduchy skript/aplikace na klientu)