Win XP Professional SP3 - jak navýšit limit připojených PC v síti? Max. je 10..
Ahoj, mám prosbu, v XP je limit v síti nastavený na 10 PC. Potřebuji to dostat na 15.. Prý to jde, ale skutečně nevím jak. Použil jsem program Half open, sice napsal, že zvýšil limit, ale ve skutečnosti ne. Je to asi utilita pro torrenty, ale to nepotřebuji. Poradíte mi někdo, co s tím? Díky moc za radu..
Re: Win XP Professional SP3 - jak navýšit limit připojených PC v síti? Max. je 10..
Legálně to nejde, pomůže ti přechod na serverové edice Windows. Stejně to asi používáš jen na sdílení dat v síti, tak můžeš použít nějaký linuxový stroj.
Re: Win XP Professional SP3 - jak navýšit limit připojených PC v síti? Max. je 10..
Pokud to jde nelegálně, tak to ale určitě nebudeme řešit tady, na to jsou jiná, "specializovanější" fora :wink:
ja se v tom zase tak nevyznam, muzes mi poslat radu, kam se obrátit, na mail? faethor@centrum.cz... diky moc
jak jsem zjistil, tak mi moje mailová schránka blbne, pokud někdo budete mít náladu, napiště mi radu na sss6@seznam.cz... díky..