chlapi tomuhle moc nerozumim..poradte mi jakou tv kartu,abych mohl koukat na tv v Plzni a na vesnici,abych se pripojil na kabel od anteny.nejakou kterou mate odzkousenou a bezproblemu facha.dekec za rady.
Cena kolem 1500kc
Printable View
chlapi tomuhle moc nerozumim..poradte mi jakou tv kartu,abych mohl koukat na tv v Plzni a na vesnici,abych se pripojil na kabel od anteny.nejakou kterou mate odzkousenou a bezproblemu facha.dekec za rady.
Cena kolem 1500kc
Už jsem ji někde doporučoval, AverTV Volar HD Pro, malej tuner, citlivost výborná, bezproblémovej soft, provozuju pod win7 x86 i x64
kazde "lepsi" AverTV udela perfektni praci...
Taktez doporucuju kartu od Averu. Sam provozuju jednu na ntb i desktopu [win 7 pro x64] a funguje naprosto perfektne.
Mně dobře slouží obyčejný Leadtek (DTV Dongle) za necelých 750 korun. S Avery a jejich software mám z minulosti velmi špatné zkušenosti (tři - čtyři roky zpět).
Nejdůležitější je, aby to mělo standardní anténní konektor (pro případ opravy), k tomu si pořiď krátkou kabelovou spojku, abys nevypojoval kabel ze zařízení - konektory jsou nejproblematičtější místo, a to u jakéhokoli výrobce. Nezapomeň také na kvalitu a dostupnost signálu.
Mam skusenosti s Aver Hybrid Volar HX pod win XP aj win Vista to slo v pohode. Na bezne pozeranie kludne stacili uz aj tie starsie originalne verzie soft a novsie su tiez v pohode. Na nahravanie sme v praci pouzivali nejaky 3rd party. Akurat to je hybridny tuner co ma aj nalaogove vstupy a ak ich nevyuzijes tak ti to predrazi nakup.
jako SW v dnesni dobe urcite DVBVIEWER... AverTV neni spatny, ale DVBVIEWER je jeste kousek dale ;)