U windows 2000 nejsem administratorem??
Ahojíík , potřebuju pomoct . Měla jsem Windows Vista , ale spadl nám Windows , a nainstaloval nam ten můž přes PC Windows 2000. Nemohu si stahnout pomalu žádný program, ani nainstalovat Windows XP, protože nejsen ADMINISTRATOR. Poraďte mi , jak se stat administratorem . Děkuju moc za jakoukoliv odpověď.
Re: U windows 2000 nejsem administratorem??
Nechapu dotaz. Zkus to trochu popsat srozumitelneji.
Z toho co jsem pochopil: nepotrebujes byt uzivatel ADMINISTRATOR na to a abys nainstalovala libovolne win. Jen strcis CD do mechaniky, nabootujes z nej a instalujes. Provadet upgrade windows ze systemu je nevhodne!
Re: U windows 2000 nejsem administratorem??
Mě to naopak připadá hodně srozumitelné.
vzhledem k tomu, že měl uživatel nainstalované problematické Visty, s kterými mněl "sraní", známý mu tam nainstaloval Windows 2000, které jsou celkém svižné/ a mněl je zrovna po ruce/ a nastavil tam samozřejmě omezený uživateský účet, pod kterým nemá uživatel oprávnění k instalaci některých programů/patrně věděl proč to tak nastavil/
Řešení je na snadě:
kromě hacknutí admin hesla, které pravděpodobně uživatel nezvládne,bude nejlepší kontaktovat člověka, který W2K instaloval a zkonzultovat s ním důvod, který ho vedl k nastavení omezeného účtu na cizím PC /tedy pokud se nejedná o staršího člena rodiny, který k tomu nastavení má zcela nekompromisní důvody :D /