Microstar GF4-Ti 4600 kam až se vám to povedlo dostat ?
Chtěl bych se zeptat kam se vám opvedlo taktnout tuhle kartu ja to zkousel a úspěch se tomu říkat nedá je to možná deskou holt K7S5A neni to pravý. Když jsem to dal na 340/740 což už mi někdo doporučoval tak v 3D Marku01 to propadlo o 400 bodu takže se žádné zrychlení nekonalo a jak je to s voltáží kolik tahle kartička vydrží ? Dík moc.
Re: Microstar GF4-Ti 4600 kam až se vám to povedlo dostat ?
Citace:
Původně odeslal Hidden.Death
Chtěl bych se zeptat kam se vám opvedlo taktnout tuhle kartu ja to zkousel a úspěch se tomu říkat nedá je to možná deskou holt K7S5A neni to pravý. Když jsem to dal na 340/740 což už mi někdo doporučoval tak v 3D Marku01 to propadlo o 400 bodu takže se žádné zrychlení nekonalo a jak je to s voltáží kolik tahle kartička vydrží ? Dík moc.
325/740 - 15367 bodů (pár svědků na AlkoParty)
procík přetočený na XP3000+
Kurwa, dneska jsem ji prodal Tomášovi tomu dává jen 8200 bodů!!!
Jak je to možné? ??? ??? ???
Re: Microstar GF4-Ti 4600 kam až se vám to povedlo dostat ?
Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Citace:
Původně odeslal Hidden.Death
325/740 - 15367 bodů (pár svědků na AlkoParty)
procík přetočený na XP3000+
Kurwa, dneska jsem ji prodal Tomášovi tomu dává jen 8200 bodů!!!
Jak je to možné? ??? ??? ???
to newím, ale chtěl bych se zeptat jaký máš přesně označení svýho procesoru ???
já mám AXDA2100DUT3C AIUHB0305 MPMW a jde mi maximálně taktnout na 2024mhz potom mi to dělá chyby v obraze , ale spustím ho i na víc, ale nedá se na tom dělat :?
a k té grafice jaký jsi tam měl paměti ??? a jaxs je chladil (pasívama, nebo něčím lepším ;D )???