Notebook IBM ThinkPad Z60m-rozbitý pant-jaký dobrý servis??
Tak se mi u meho dlouholeteho a skveleho notebooku IBM ThinkPad Z60m rozbil KOVOVY pant :(
Bohuzel jsem ho asi uz proste a doslova ukroutil, az mi vyleza ven a plast je okolo take KO. Potrebuju radu. Vi nekdo o nejakej dobrem servisu prave na IBM notebooky v Praze? Nebo mam jit proste do autorizaku? Bojim se aby to nestalo sileny prachy, ale bohuzel to musim nechat opravit at se deje co se deje...
Diky moc za ruzne rady a tipy.
EDIT: Tak jsem hledal na IBM v sevisních partnerech a nakonec asi zkusim "Český Servis a.s." v Praze (Modrany) v ulici Barrandova. Dovezu to tam a snad dopadnu dobre...
Re: Notebook IBM ThinkPad Z60m-rozbitý pant-jaký dobrý servis??
Já jsem toho servisoval od IBM mnoho, mj. u BitServisu a PCNet. Ten druhý můžu všema deseti doporučit - vstřícné jednání, kvalitně odvedená práce. Nic víc netřeba.
http://www.pcnet.cz/cz/index.phtml
Re: Notebook IBM ThinkPad Z60m-rozbitý pant-jaký dobrý servis??
Diky Marty, uvidim no. Na ten PCNet jsem taky koukal.
Bud ho zkusim a nebo to zkusim tam jak jsem daval odkaz,mam to nejblize. A jsou vlastne autorizak na IBM. Snad mi to daji dokupy ten pant a za rozumny prachy. Se divim ze jsem ho dokazal oddelat. Takovy drzaky a ja mu najednou dal co proto a to se k nemu chovam porad tak dobre...