Vstupní dialog na stránku, konfirmace věku + zobrazit pouze při prvním vstupu
Nevím si s tím rady a řešení se mi nepovedlo dohledat. Nebotřebuju ani nic, co by někam přesměrovávalo, jenom něco ve smyslu, "Pokud Vám je 18 let, stiskněte OK, jinak storno, a storno by třeba mohlo vrátit zpět"(není podmínkou). Hlavně co nevím, jak docílit, aby se to zobrazilo jen jednou, ne při každém načtení mainpage, kde už se to jednou potvrdilo. díky
Re: Vstupní dialog na stránku, konfirmace věku + zobrazit pouze při prvním vstupu
Pokud se stisne OK, pak uložíš cookie. Při přísštím otevření si prvně zkontroluješ přítomnost cookie, pokud obsahuje přednastavenou hodnotu, pak už potvrzení proběhlo a dotaz znovu nevypisuješ.
Cookies se ale samozřejmě dají snadno mazat nebo podvrhnout.
Re: Vstupní dialog na stránku, konfirmace věku + zobrazit pouze při prvním vstupu
Já na to používám Session, když mi to stačí na aktuální session prohlížeče, nemusíš se pak starat o ruční ukládání koláčků.
Session ale imho neřeší případnou další návštěvu stránky, ne? Defaultní timeout je tuším půl hodiny a pak dostane novou session a bude muset opět zadat věk. Nebo to blbě chápu :) Ale řešil bych to taky přes sušenky.
Otázkou je jak dalekou budoucnost Millisx řeší :)... Pokud delší, tak určitě sušenky.