Nazdar,
chci se zeptat na tuhle zvukovku.
Potřebuju do kompu nějakou levnou zvukovku, která má drivery pro XP a fungujou na ní hry. Tak se ptám, jak funguje a tak okolo.
Dík
Printable View
Nazdar,
chci se zeptat na tuhle zvukovku.
Potřebuju do kompu nějakou levnou zvukovku, která má drivery pro XP a fungujou na ní hry. Tak se ptám, jak funguje a tak okolo.
Dík
dobra levna
koupil bych ale radejc s 5.1 kanalam
mam vod manli a stala neco kolem 400kc
Hm, co od toho můžeš čekat. Levný, hraje, zesilovač na prd, basy plochý, ostrý vejšky.. ale když si s tím pohraješ tak se to dá přežít...
Já mám 5.1 Genius SoundMaker, taky CMI8738DX
mě jde jenom o to, jestli má ty XP drivery a jestli s tim fachaj hry. Jde čistě jenom o to, aby to plodilo nějakej zvuk - nebudu na tom poslouchat hudbu a tak...
Má teda XP drivery a "jede normálně"?
xp drivery ma a zvuk vydava ;D
Asi tak, ale když použiješ nevhodný drivery tak zvuk ve hrách nepůjde - viz lanparty vs. Ralllisport, že jo dee :)Citace:
Původně odeslal DeeKay
Na hry moc nebude pretože ma malo HW hlasov asi iba 26 alebo tak nejak. VO svojej raxi zo zvukovkami som mal doma asi 4 typi založenych na CMI8738 a všetky sa zvukovo rovnali asi terajšiej mojej ALC650 5.1 - integrovanej.
Proste na hry by som ju nebral ak chceš nejake efekty a pod. ale na prehravanie hudby a tak ti stači
Hmm, ale takový hry jako třeba Half Life, Black Hawk Down, MOHAA, Quake ]I[ by na tom frčeli?
Pokud to mas na 2 repraky tak do ni v klidu jdi. Jestli to mas na 4 nebo 5.1 tak nevim nevim, ma pekne shitovy ovladace a porad se to prepina jen na 2, nebo nehraje Subwoofer atd.Citace:
Původně odeslal Gappa
jede to v pohode aj na 4 repraky.
Je treba ale stahnout nejnovejsi wdm drivery primo od c-medie.
Ty co se dodavajou s kartou na tom cd sou naprosto udesny.
3dzvuk mi frcal ok v UT2003, Systemshock2, impossible creatures
vic sem toho za posledni dobu na vic repraku nehral.
Sem ji dneska koupil (243,-) a nainstalil - jede v poho pod XP,akorát zvuk se od Live! dost liší (zkoušeno na stejnejch reprákách).
Hry na tom taky jedou,takže sem v podstatě spokojenej a můžu si hodit do hlavního kompu zpátky Liveko a vypnout integrovanou na desce (nešlo na ni midi).
Takze rikas ze ty co tam jsou ted = 639 jsou v pohode? Protoze predtim byli vsechny (az po 632, dal jsem uz nezkousel pac tu zvukovku uz nemam) staly za <>Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
jo :-)Citace:
Původně odeslal PhoB
Zvuk Live je iny lebo Live ani nehra to co by malo... Drivery od Creative zvuk upravuju aby bol akoze "lepsi" :roll:Citace:
Původně odeslal Gappa
lepší? A jako v jakym směru? Live to nějak ekvalizuje, odšumuje, filtruje, interpoluje?
Tak fajn, soused je zkusil a fungujou konecne v celku OK (prej:) DikCitace:
Původně odeslal Hrochoslon
2 PhoB to sem rad.
ty drivery sou fakt pekne. Strasne se mi libi to nastavovani :-)
...rad nastavuju :-) a u nich je fakt pekne nastavovani :-) dobre udelane
sekara si pripadam jak uchylak, ale fakt semi to libi.. jak sou tam ty fotky tech vystupu a ja se to meni :-)