FM TRANSMITTER nebo autoradio?
Ahoj!
Chci si v aute prehravat mp3 soubory, ale nechce se mi davat penize za nove radio.
Nema nekdo zkusenost s FM TRANSMITTERem? Cetl jsem,ze nektere spatne hraji, jine zase zle ladi apod.
Jeste me zajimalo, jestli potrebuji k tomuto zarizeni jeste mp3 prehravac nebo ne?
Ad: autoradio, pokud ano, tak nejake s moznosti pripojeni usb flash disku, pripadne s interni pameti.
Cena max do 1000,-kc
Diky za info.
Re: FM TRANSMITTER nebo autoradio?
asi pred 2ma roky jsem FM transmiter zkousel, kvalita zvuku dost spatna. mp3 prehravac k tomu potrebujes, vetsinou maji jen line-in vstup...
Doma si koupili transmiter, co prehrava primo z flash disku, muze to by tak pul roku, mozna neco malo pres.
Ten nas se strka do zdirky pro zapalovac, flash disk se pripoji rovnou do transmiteru a ten pak vysila na nejake frekvenci, kterou si naladis na radiu. Frekvenci si muzes v ramci moznosti nejak navolit sam. Koukal jsem na to jen chvilku, ale prislo mi to takove dost tezkopadne a navic mi hodne vadilo, jak to trci ven. Osobne jsem si radsi koupil autoradio primo s USB portem a podporou MP3 (bohuzel mimo tvuj cenovy rozsah).
To co pises nabizeji na aukru za par stovek. Ale mam obavy ze spatneho signalu a zvuku.
Co jsem koukal po autoradich, tak jsem nenalezl za rozumnou cenu s vnitrni pameti resp. usb portem. Nevis za kolik se daji poridit nejlevnejsi?
http://www.elektroobchudek.cz/auto/a...usb-sdmmc.html ...máme v autě nějakej vyšší model Sencoru a sice komfort a ergonomie občas není nejlepší, používat se to dá v pohodě.
EDIT: Aha, já dal odkaz na jiný, už sem dnes nějak mimo. Každopádně Sencor taky něco takovýho umí v týhle cenový hladině.
FM transmitter jsou vyhozený peníze. Taky jsem kdysi zkoušel.
Co je zajímavý, tak se dají koupit emulátory CD changerů, do kterých se připojí USB flash. Dá se to pak ovládat jako CD changer zejména z OEM rádií (když to člověk třeba ani nemůže vyměnit).
Citace:
Původně odeslal
BRUCEF
To co pises nabizeji na aukru za par stovek. Ale mam obavy ze spatneho signalu a zvuku.
Co jsem koukal po autoradich, tak jsem nenalezl za rozumnou cenu s vnitrni pameti resp. usb portem. Nevis za kolik se daji poridit nejlevnejsi?
No, co jsem tak zbezne prolitnul internet, pohybovalo se to i pod 1000,- s DPH (tam chybelo CD) pripadne neco kolem 1200,- s dani (to prehravalo i CD). http://www.pixmania.cz/cz/cz/2793992...-usb-sd-l.html
Osobne k tomu ale moc duveru nemam, precejen ta znacka mi zni dost jako NoName a potom, co jsem si vytrpel se Sencorem jsem si radsi priplatil, koupil Kenwood a od te doby mam naprosty pokoj. Cenove me to tenkrat vyslo neco kolem 2500 s dani.
EDIT : Co se tyce zvuku a prijmu u toho transmiteru nejak to hralo, no :) Nemam zas takovy sluch, abych slysel kazde "vrznuti bokem", osobne mi to prislo i docela pouzitelne, ale kdovi, jak bych mluvil, kdybych s tim autem jezdil.