Chtěl bych se zeptat jesli tato značka není nějakej aušus. :roll: Mám v plánu koupit Radeon 9100 128MB a právě Powercolor ji má na 250/250.Dík za odpovědi!
Printable View
Chtěl bych se zeptat jesli tato značka není nějakej aušus. :roll: Mám v plánu koupit Radeon 9100 128MB a právě Powercolor ji má na 250/250.Dík za odpovědi!
mel by byt v pohode,myslim ze by tam mely byt 4ns samsungy :wink:
je to horší průměr :?Citace:
Původně odeslal Mikos
Kdyz jsem na tenhle topic zabrousil - porad lepsi Powercolor 9700 nez treba Sapphire 9500Pro ne?
ja mam od cp R9500np a je to v pohode
Kazda 9700 je lepsia ako R9500 Pro.Citace:
Původně odeslal Octopuss
ja mam powerc r9000pro - respective je to club3d ale vsechny id jsou powercolor ???
je v pohode ale oproti built by ati 7200 ma min ostry obraz (ale poznal jsem to az na 21 monitoru jinak to nepoznas)
hm, jak to? vzdyt chip je stejnej ne?Citace:
Původně odeslal Petano
urcite ten cip je jinej (r7200 - r100 a r9000pro - rv250)
ale v tomhle pripade jde spis o samotnou konstrukci karty, ale mozna
mam zrovna smulu protoze osazeni jsem podrobne zkoumal a vypada kvalitne a i ty kondiky nejsou zadny drobci ??? :eek:
Pokud ma dobre pameti,tak ji ber,mel jsem od nich dve karty,obe bezi bez problemu do ted,prestoze uz spise jako kancelarske (TNT2Ultra a GFMX),riva mela dobre pameti,ale ta GF mizerne (7ns).Takze karty jsou slusne,spolehlive,ale na pametech vyrobce casto setri
Ja mam celkem dobry. Mel jsem od nich VE a 7500 a nikdy s nima nebyli problemy.Citace:
Původně odeslal Mikos
V praci sice bereme 9100 od Saphiru, ale od Powercoloru jsme jich uz taky par montovali do game compu a stiznosti jeste nebyli...
Powercolor je cp technology a jsou to vlastne referencni karty ATI. Maji jeden problem. Jsou nepretaktovately. 2 kamosi je maji a maximum je 260/260 a to nestabilne. Na defaultech jedou normalne.
ICE
Ani s improved Biosem ?Citace:
Původně odeslal ICE
Jestli maj Hynixi 4ns, tak bych se moc divil. ???
Ja som mal PowerColor R9000 Pro a bola super, mala perfektný obraz a šla aj veľmi slušne taktovať. Takže ja by som sa nebál kúpiť ani tú R9100. CP Tech patrí mimochodom medzi tých serióznejších výrobcov, ktorí svoje karty riadne označujú a rozdeľujú podľa určenia. Len podaktorým je zaťažko si overiť údaje, ktoré udáva predajca a potom kúpia za super cenu R9100 a zistia, že je to vlastne LITE verzia :?: .