Nenabíhá Ovislink WL5460AP
Dneska jsem přenastavoval WL5460AP a když jsem ji vytáhl z elektriky(protože jsem ho přenášel) a zapojil zpátky, tak už nenastartoval. Jen se rozsvítí POWER a probliknou LAN kontrolky. Vždycky se rozsvítilo červeně STATUS a teď nic. Po připojení kabelu do LAN2 kontrolka svítí, ale v LAN1 ne, ale to dělalo už před tím. Vypadá to že je v háji co?
Re: Nenabíhá Ovislink WL5460AP
Něco jako čudlík na reset do továrního nastavení to nemá?
Jo sorry, to jsem zapomněl napsat. Na reset to nereaguje. Muzu to držet trřba půl minuty a nic...
Tak mozna umrel. Zkus nejakej "Firmware Recovery" - namatkou jsem vygooglil toto http://11b.cz/tisk.asp?cl=14851
Diky, spíš bych to viděl na opravu toho bootloaderu. Zkusim to a uvidíme...
Hmm, tak to nejde. Ve všech návodech se musim připojit přes LAN1 a mě LAN1 nefunguje....
ak chces opravovat BootLoader potrebujes seriovu konzolu... mrkni CZFree
Obávám se, že oprava bootloaderu nebude moc user-friendly záležitost, protože ten je nahrán zvlášt v EPROMce, do které se přes sériovou konzoli nedá dostat (při poškození se flashuje přes programátor). Takové zařízení se pak jeví zcela mrtvé a to i na sériové konzoli.
Ale můžu Tě uklidnit, bootloader se flashem nového FW přepisuje minimálně, takže nejspíš bude třeba "pouze" připojit RS232-TTL převodník na konzoli boardu a nahrát tam ten linuxový FW znovu.
Jj, ten bootloader se dělá přes JTAG kabel nebo jak se to jmenovalo. Vypadalo to docela šíleně, dráty napájený na čipu, atd... Už nakupuju součástky na TTL převodník:)