Dostal se mi do ruky tenhle disk a chtel bych ho zprovoznit.
Pls komu se to vali nekde ve skrini ? ;D
Printable View
Dostal se mi do ruky tenhle disk a chtel bych ho zprovoznit.
Pls komu se to vali nekde ve skrini ? ;D
hehe....si tu výměnu elektroniky představuješ jako Hurvínek válku ;D :roll: ;D
typ, datum výroby, místo výroby....hmmm ???
Takze nikdo nema ?
Dost by se mi hodil, prave jsem bez svyho 40GB disku a jedu na druhym kompu s 1,7GB
Ve vymene elektroniky nevidim problem ... 4 sroubky a jeden drzak na kablik.
I nejaky ty penizky by byly ... :wink:
no to sice jo, ale kde bereš jistotu, že tam ta elektronika bude fungovat ??? ....to je právě ten problém a proto jsem se ptal na ty věci :roll: . už chápeš ???Citace:
Původně odeslal noname
Pokud bude presne stejnej typ hdd, tak proc by nemela fungovat ? teda pokud ta elektronika nebud odcazena ;D
??? To seš tak natvrdlej nebo to jenom hraješ? ??? Jasně, že by to mělo fungovat, pokud ten disk bude STEJNEJ, ale „IBM 15 GB“ není zrovna vyčerpávající popis. Jenom v řadě Deskstar se vyráběly tři 15 GB disky: DJNA-351520, DPTA-351500, DTLA-307015. A to ani nemluvím o tom, že i stejné modely mohly mít různé verze elektroniky.Citace:
Původně odeslal noname
No tak sorry ze jsem tak natvrdlej, ale nemusis tu hned machrovat jak vsechno vis a vsechno znas.
Je to model DTLA-307015
Elektronika ma hodne napsanych oznaceni a nevim co je s/n a co model, ale asi to bude B 11K2618 01
Já mám jedno takový IBM, ale elektroniku bych ti půjčil jen na přehrání dat ale to asi není tvůj případ, že? :)
Nic osobního :-) a nikdo tady nemachruje. Ale když ti Kukla dvakrát napíše, abys si sem napsal, co je to přesně za disk, a ty místo toho pořád omíláš dokola, že stačí povolit čtyři šroubky a je to, tak nevím, co jsem si o tobě měl myslet.Citace:
Původně odeslal noname
Ja ten disk dostal, takze o data mi nejde. proste ho chci rozchodit a pouzivat :-)Citace:
Původně odeslal Marty