Bzukot v zadnych repro Audigy 2 ZS
Zdravim Vas,
vyskytol sa u mna taky problem, ze mi zacali bzucat zadne repraky, hlavne pravy zadny. Nebzucia stale, iba sa obcas rozbzuci, potom stichne..a tak sa to opakuje v roznych intervaloch. Ak chytim do ruky nejaky PC komponent alebo skrinu blizko zvukovky (cize uzemnim) tak sa bzucanie strati.
Zvukovku som mal na DFI nF4 Ultra-D s pomerne vysokym OC, teraz je na ASRock 785GM939 bez OC. Myslite si, ze sa mohlo na zvukovke nieco poskodit pri OC (PCI bol lock na 33.33) ? Napada Vas nieco, ako to opravit/vyriesit? Mna napadlo len potiahnut drot od skrine na zeleznu nohu stola, ale to mi nepride ako vhodne riesenie.
Re: Bzukot v zadnych repro Audigy 2 ZS
Zkus připojit pc do jiný zásuvky.
tak som teda skusil prehodit PC na inu zasuvku, nepomohlo.. Mam to hodene na APC zaloznom zdroji, skusil som to aj mimo neho a stale ten isty problem
Pokud se občas rozbzučí, znamená to, že něco připne do sítě - typicky lednička.
Zjisti jaký spotřebič ti to dělá a zkus mezi něj a zásuvku zapojit něco takového
http://img.idealo.com/folder/Product...safetronic.gif
PC ma cca 5 rokov, stabilne je na tej istej zasuvke, rozvody su medene, na tej vetve okrem PC a TV+SAT nie je napojene nic
PC mam napojene cez toto: http://datacomp.sk/apc-be550-cp-cybe...va_d27457.html takze tak..dalsie napady? :)
je to stará karta, jestli není jistota, že PCI mělo napětí, jak má mít ??
Creative uměly neuvěřitelné kousky při nestandardu. Tady nepomůže ani změření, může odchálet caps (taky že odcházejí), stejně jako specialita této karty - ASIO pro přední a zadní výstupy extra.
Pokud se to nepodaří uzemnit přímo např. z ústřednímu topení, může být šance malá. A nemusí. Tohle se vždy špatně radí. Já mám uzemněny všechny zvukovky drátem k topení (pravda je, že k tomu mají vyvedený konektor s přepínáním, takže se s tím počítá).
tak trubku topenia mam nahodou 20cm od bedne, tak asi to fakt potiahnem tam, na karte je nejaka dierka, tak to na nu priskrutkujem, uvidime ako to pobezi :/
držím palce, je to vždycky test. Ať vyjde ...