Ahoj, prosím o radu. Když chci vypálit soubor cab, nejde mi ho nakopírovat do projektu, vypalovačka ho nechce vůbec otevřít. Dělám něco špatně?
Printable View
Ahoj, prosím o radu. Když chci vypálit soubor cab, nejde mi ho nakopírovat do projektu, vypalovačka ho nechce vůbec otevřít. Dělám něco špatně?
Ano.
Od silence se ti dostalo tak strucne odpovedi, protoze je spatne formulovany prvni dotaz. Je treba napsat co vypalujes (cd, dvd, bd), cim to vypalujes (hw a sw) a jakym zpusobem to vypalujes (datove cd, iso atd .....) a v jakem OS to provadis. Az toto uvedes tak ti mozna da nekdo rozumnou odpoved. Do to doby zustaneme u toho silencova "ano".
Tak to napravím...
Chci vypálit originální herní cd (staršího data), abych si ho zálohoval. Vypaluju v programu Nero tím způsobem, že si data z originálního cd překopíruju do souboru na PC, poté soubory přetáhnu do projektu pro vypalování a vypálím. Soubor cab mi nejde normálně přetáhnout, musím ho tam zkopírovat. Vše provádím pod Windows XP. Když se vypálení zadaří a chci hru spustit pomocí vypáleného cd, hra se nerozeběhne. Tedy je cd asi nějak blokované. Jde mi jen o to, jestli je nějaká možnost jak si orig. cd zálohovat nebo jestli to prostě nelze.
Díky moc...
musíš udělat kopii 1:1 z původního cd. pokud je to chráněné cd, zřejmě bude potřeba jiný software - třeba clonecd
Příště nevytvářej dvě vlákna, zda LOCK, vyřeš si to v tom druhém. Ostatně i zde jsi už obdržel uspokojivou odpoveď.