Přesměrování domén na jednu určitou
Ahoj síťaři :)
Nějak se mi nedaří zprovoznit domény zákazníka tak, jak bych chtěl.
Má koupenou CZ doménu od Ignum, kterou jsem úspěšně přesměroval na webhostingovou (COM), která je spolu s dalšími (NET, INFO, EU) na forpsi. Všechny zbývající domény jsem přesměroval na adresu COMácké, ale bohužel mi z nich chodí jen EU. Když si pingnu INFO a NET, tak dostanu normálně odezvu od správné adresy (tzn. od COMácké domény), ale stránky mi nenaskočí.
Dokáže mi někdo poradit v čem dělám chybu?
Mockrát díky.
Re: Přesměrování domén na jednu určitou
A nenaskoci ti web vubec, nebo naskoci nejaka defaultni stranka? (ergo mas nakonfigurovany webserver, aby obslouzil vsechny ty domeny?)
Naskočí defaultní stránka forpsi na doménách INFO a NET, ostatní fungují korektně. Nastaveny jsou všechny z forpsi stejně, tak to nechápu :) Každopádně do konfigu forpsího webserveru se imho nedostanu, ne?
Nemam tuseni, jak to ma forpsi udelane, obecne bys mel nekde ze ten a ten obsah v tom a tom adresari bude obsluhovat webserver pro ty a ty domeny :)
Á, už jsem to objevil :) Kdyby někdo hledal, tak kromě korektního nastavení DNS záznamů je třeba příslušné domény přidat i do aliasů v admin sekci webhostingu.
Díky admixi za nasměrování!