Poradte jaky antivirus je nejlepsi z hlediska dobre detekce viru? Ktery z techto antiviru je nejlepsi na detekci viru? avira kaspersky nod avast norton internet security, norton.
Printable View
Poradte jaky antivirus je nejlepsi z hlediska dobre detekce viru? Ktery z techto antiviru je nejlepsi na detekci viru? avira kaspersky nod avast norton internet security, norton.
A hledat umíme? :roll:
Kouzelné slovní spojení do googlu - "Antivirus comparison 2010", případně "Porovnání antivirů"...
Hledej, šmudlo...
pomalu každý měsíc je nejlepší jiný
používám ms security essentials
od té doby co používám Apple, tyto starosti nemám, ale lidem do počítačů dávám buď placenej nod a nebo frýčkovej mrkvosoftí Essential security a spokojenost je relativně dobrá s obojím řešením...
Riešim to presne ako Rache. Keď si za to niekto chce platiť, tak NOD/ESS, keď to má byť zadarmo tak Microsoft Security Essentials. Upozorňujem, že cena produktov ESET sa dá z maloobchodu (o veľkoobechode ani nehovoriac) zohnať o dosť lacnejšie ako priamo z ich webu. Podľa typu licencie môže byť rozdiel a niekoľko desiatok eúr.
Ani sebelepší antivir nepomůže, pokud uživatel je hlupák a dělá to, co nemá. Já osobně mám v XP Avasta home (je zdarma) a jsem spokojen. Ale XP již zapínám sporadicky, stejně jako Rache používám také alternativní OS a tyhlens problémy nemám.