Jakou zakladní desku si mam koupit pro tento cpu.Potřeboval bych ji do 3000 s DPH.Přemějšlel jsem o ECS K7S6A,ale někdo s ní má problémi takže fakt nevim jakou.Taky chci samozřejmě taktovat a to dost.
Printable View
Jakou zakladní desku si mam koupit pro tento cpu.Potřeboval bych ji do 3000 s DPH.Přemějšlel jsem o ECS K7S6A,ale někdo s ní má problémi takže fakt nevim jakou.Taky chci samozřejmě taktovat a to dost.
no tak s deskou od ECS si asi moc nezataktujes pokud si do toho nesezenes nejakej modnutej bajos ;D
taky jsem přemějšlel o Gigabyte GA-7VA za 2700 Kc
radsej model GA-7VAX....lepsie skusenosti s tym ludia maju.
urcite lepsi volba nez to ECS :wink:
Mám GA7VAXP, kde nejde nastavit nic na pamětech, jenom zvednout napětí o 0,1, 0,2, 0,3 V, zvednout napětí na AGP o totéž a na CPU o 5, 7,5 a 10%. Na taktování málo, ne? Když nastavím na desce přepínači 166/12,5 a více (což asi nebude 13!) můžu zvednout FSB maximálně na 170, při napětí na CPU 7,5% a pamětech o 0,1 V. Běží to pak na 2125 MHz a s vodníkem AQUACOOL to při enkódování divx vyleze na 48 stupňů. Prime95 běželo dvě hodiny bez chyby. Když zvednu na FSB 180, tak to nabootuje přii napětí na CPU o 10%, což bývá 1,95-2,02 V (DUT3C) jen jednou, podruhé už ne.
Otázka: když přepálím můstky L1 a půjdu na 13x a více, zlepší se to? Nechci to pak zase spojovat!!!
No a kloko u vas stoji Epox 8K9A ?? U nas stoji 3200 s DPH tak u vas by mohlo stat do 3000SK a predsa uz EPoX je EPoX !!
No a kloko u vas stoji Epox 8K9A ?? U nas stoji 3200 s DPH tak u vas by mohlo stat do 3000CK a predsa uz EPoX je EPoX !!
Vážně? :evil:Citace:
Původně odeslal cox
Speciálně moje 8K9A je fakt EPoX... Hroznej krám!!!
Ale třeba mám nehoráznou smůlu :?:
Jinak z ECSek je prej docela dobrá L7VTA... ale nejde na ní nijak moc dobře taktit... Co by taky člověk za ty prachy (2128 vč.DPH) chtěl, že?
No tak to mas asi fakt smolu na kus lebo poznam dost ludi co tuto dosku pouziva a nemaju snou ziadne problemy !!Citace:
Původně odeslal Vykuk
Kolem 3200,- jsem někde viděl prodávát Epox 8RDA
Keď chceš taktiť a to dosť, tak by som na doske zbytočne nešetril...
Nemusí mať všetky extra srandy ako RAID, SATA, IRDA, FireWire a podobne, ale vybrať najlacnejšiu dosku a čakať od nej zázraky nie je riešenie... :?: