Mame doma taku mensiu siet 4ludia a pri hrani sa mi na monitori objavovat ciary ako by mal malo herczov ale pritom ma 85hz.
Switch mame BENQ a kazdy sietovku 3com a kable original tienene IBM.
Vie mi s tym niekdo pomoct?
diky
Printable View
Mame doma taku mensiu siet 4ludia a pri hrani sa mi na monitori objavovat ciary ako by mal malo herczov ale pritom ma 85hz.
Switch mame BENQ a kazdy sietovku 3com a kable original tienene IBM.
Vie mi s tym niekdo pomoct?
diky
No takze, skus to trosku prepisat po slovensky, lebo sa to divne cita :wink: . Neviem o aky problem ide, ked mas malo Hz na monitore tak nemas ziadne ciary cez obrazovku.
A to ti dela cary jenom pri hrani na siti, nebo i normalne?? Operacni system, ovladace, hra, jinak ti tezko neco poradi. Mate nejnovejsi patche na tu hru atd..??Citace:
Původně odeslal rbob
Pri hrani hier ako je napriklad Csko sa mi na monitore vyskytuju ciary a preblikavaju (ako keby bolo na monitore nastavenych malo herczov ale je tam 85hz)
A roby to aj ked niekdo stahuje z mojho compu
hmm prehod sitovku do jinyho slotu, treba to pomuze.
a nebo zkus dat jinak kabely od sitovky a monitoru...
treba sousedovi rusi ethernetovej kabel radio, kdyz ho "spravne" da ;D
Ani jedno z rieseni co ste mi poradili nefunguje al diky aspon som o neco mudrejsi a ked niekdo bude este mat nejaky dobry napad tak nech sa ozve
Mno, tak testni jinej monak, eventuelne se pokus dat mezi monak a PC nakej uzemnenej plech, skontroluj, jestli neni poskozenej VGA kabel, jestli de vymenit, testni jinej. To ruseni musi bejt nekde k nalezeni. Otestuj svuj monak u jinyho kompa. Testni jinou grafarnu ......
Musis to proste najit metodou pokus omyl.
To ruseni muze zpusobovat nedostatek proudu v el. siti, pokud tam mate ctyri compy(to uz ma doscela slusnej vodber), tak tomu tak muze byt. No, dela Ti to i kdyz mas zapnutej jeden comp ? Jestli jo, pak je to samo v necem jinym.
Skusim to
Co třeba uchopit síťovku z toho kompu a dát tam nějakou jinou ?
Ja tam ma 3 com a teraz som tam dal Hp ale stale to robi ale este musim doniest nejaky ini monitor a potom sa uvidi
Řekl bych, že mám podobnej problém. Akorát mě ještě nenapadlo, že by to mohlo bejt síťovkou. Sváděl jsem to na ledničku, jenže ta je fuč a dělá to stejně. Jakej máš moňák???
Ja mam monitor PANASONIC Sl70i.
Máte všetky compy v jednej miestnosti? Môže to byť problém v rôznych fázach 220V.
ked to rusenie badas iba pocas prenosu dat po sieti, problem by mal byt niekde tam, co tak skusit iny switch alebo sietovky, napr. Genius, SMC ? (ak teda mas taku moznost)
resp. to rusenie je iba u Teba alebo aj u ostatnych ?
Nie tie pocitace nie su v jednej miestnosti a sietoky som skusal :SMC, Realtek,3Com,Intel a stale to iste ale to rusenie roby len mne.
Čo takto skúsiť vymeniť grafickú kartu???Citace:
Původně odeslal rbob
To nepomaha skusal som to z Ge force 2 gts/pro a bolo to stale take iste