mozno to tu uz bolo, ale myslim, ze to stoji za zmienku:
http://www.bit-tech.net/review/207/
Printable View
mozno to tu uz bolo, ale myslim, ze to stoji za zmienku:
http://www.bit-tech.net/review/207/
Hej uz to tu bolo davnejsie...nic extra to nie je podla mna.
jka sem nekde vydel testy a podle nich to chladi jako blazen pri malejch otackach a hluku :idea:
NO javecsie plus je natom ze ti priamo vzduch fuka aj na cast kde je jadro a v tom je vyhra !! Kdezto pri klasickom fukare ti v tom zabranuje ta stredna cast kde mas motorcek a uchitenie !!
a druhe najväcsie je vzhlad :arrow: to by pekne vyzeral aj keby som to polozil na bednu a nemusi to ani bezat :wink:Citace:
Původně odeslal cox
presne tak, je to dobra koncepce, ale rozhodne ne nova, stejnej ventilator mel i Noisecontrol Silverado, pekne drahej stribrnej chladic.
Hej na ten Silverado sa pametam - to uz je dost stary chladic. Ak by sa dalo mozno by som otestoval...ale bohuzil tu som tento model nikde nevidel zatial :?
Podle mě bude docela dobrej :-)
tady ten typ ventilatoru se uz dlouho pouziva ve vzduchotechnice pro svou velkou ucinnost a nizkou hlucnost... nevyhodou je vyssi cena... popravde jsem cekal, kdy s tim prijde i nejaky vyrobce chladicu procesoru :-)
no já zas viděl testy kde na tom byl o dost hůř něž xdream-se
no to je jasny ze to nic novyho neni takovyhle fukary se pouzivaj v klimtizacich a odsavackach vzduchu v garazich atd. :-)
docela bych do toho sel :roll:
no ale ten airflow nic moc se mi zda ale uvidime az to nekdo slusne atestujou a jaka bude hlucnost ;D
no teda ale vypada to moc hezky, jeste k tomu prichytit tunylek a vyvest to zezadu ven aby do toh sel cerstvej vzdousek a neni co resit ;D
Tak přesně to mně taky napadlo ;D ;DCitace:
Původně odeslal Warlord
Jinak na amdmb ho testovali a hodně ho vychválili (doporučuji shlédnout Volcano 11 tam vypadá jako pěkný sh.t) ale teda nevím tam ho vychvalují a před tím co jsem čet recenzi ho moc nechválili.
Jinak píšou že se chystá aero 7+ S 8cm fanem !!! To by mohlo být velmi zajímavé.
Jinak hned jak ho budou mít v CHI tak si ho koupím.
Jo tak jsem prošel asi 10 recenzí a špatně ho ohodnotili jen v jedné.
to uz o niecom hovori... tiez by som ho kupil, keby za neho nepytali nejake tazke prachy :?Citace:
Původně odeslal tombianski
a nebude mu zavadzat zdroj? Je predsalen u kus vyssi ako klasicke vetraky... by som sa zasmial, keby to niekto kupil a doma zisti, ze sa mu to do bedne nezmesti kvoli zdroju :lol:
tak to by bolo dost na p*** :evil:Citace:
Původně odeslal Ed Reznor
zase by to zalezalo len od konstrukcie jednotlivych bedni (v mojom pripade by nebol problem 8-) )
a kolik myslíš že bude stát ?? Já myslím že zas tak drahý nebude (aspoň v CHI určitě ne)Citace:
Původně odeslal arcanus
nemam predstavu... zatial to u mna vyzera na vodne chladenie, takze nech sa poponahlaju s predajom, lebo v juni uz bude neskoro ;DCitace:
Já počítám tak 600,- bez DPH.
ja by som tipoval aspon 2krat tolko, najmä aj vezmem do uvahy ze u nas sa Volcano 7+ predavalo za 1400 (ale SK a s danou)Citace:
Bude to podla mna u nas okolo 1000 SK...
No já vycházel z toho že 81čku CHI prodává za 325,- bez DPH, tak těch 600,- vidím na hodně reálných.Citace:
Původně odeslal arcanus