-
MS OFFICE 2003 Excel
Obcas se mne stane, ze tisknu dost velke excelovske tabulky. Tisknu to na A4 a kdyz dam vice kopii tak se treba prvni kopie vytiskne spravne a na ostatnich chybi hodnoty v tabulce. Nevi nekdo kde muze byt chyba? Nechova se to tak pravidelne a ani stejne. Treba vytisknu tabulku poprve (je na 2 A4). Prvni A4 v poradku druha A4 nema hodnoty. Vytisknu to podruhe a je to cele ok.
-
Re: MS OFFICE 2003 Excel
Mno tak pokud se to nestává pravidelně, tak se bude dost blbě hledat chyba... Zkus (nepoužíváš-li to) přesně nastavit "oblast tisku"... Jináč nevím... Excel používám běžně, ale tohle mi teda nedělá... A v jiných aplikacích běží vše jak na drátkách? Blbost v ovladači tiskárny nehrozí?
-
V jinych aplikacich problem neni. Ty myslis, ze to nebude v excelu, ale v ovladacich nebo tiskarne?
-
V případě problémů s MS Office už mě mnohokrát zachránil Open Office.
-
Peca-on-line: To je dobrá rada, nicméně pokud tam má něco složitějšího, tak mu to může být qprdu :-D
chinook: Nevím, upřímně spíš tipuju... Problém je že když to dělá náhodně, tak se zdroj chyby dost blbě hledá :-/
-
Neporadím ti, ale potvrzuji zlou zkušenost s Excelem 2003. Mně mršil csv subory tehdy, kdy v některých buňkách nebyly hodnoty. Použij OpenOffice.