Re: NVIDIA GeForce7600 GT
To vypadá že karta je možná vadná,možná se ale jen přehřívá,mužeš napsat stručný popis sestavy?
T.S.Bohemia
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+2.01 GHz, 512MB RAM
To mas docela chudou sestavu.... jen procesor a pamet, neni divu,ze ta karta blbne:)
A ted vazneji, napis sem i zbytek, tzn. typ zakladni desky, vykon a ZNACKU zdroje atp.
Deje se to stejny i ve hrach, nebo napr. pri sledovani filmu? Nevim jak je na tom 7600GT s monitorovanim teplot, ale mohl by jsi se podivat napr. pres utilitku GPU-Z jestli v odbe kdy to zacne zrnet neni ta teplota moc vysoka...
Citace:
Původně odeslal
DajosLajos
T.S.Bohemia
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+2.01 GHz, 512MB RAM
Božínku, tak to jsem si kvalitně poprskal monitor :-D
Prej že "napiš stručný popis sestavy"... :mweheh: chlape, máš ode mě k+ za nádherně zpříjemněný den!!
Ahoj, podívej já mám 7600 GS golden sample od gainwardu - mezi problémy , které jsem měl já patřilo u refenčního chladiče to - že se po určité době , tk 1x za 2 měsíce zanesl - používám everest ultimate edition a hlídám si nejen teplotu , ale i otáčky - zároveň k tomu jsem dostal 1 utilitu Expertool - no a tak jí vyndám a při čištění čístím i procesor, a zdroj - vyoukám ,vymetu štětečkem prach - ty žebírka v ref. chladči ještě projedu skrz obal stahovací umělohmotnou sponou - je dost dlouhá . No a taky, už jsem za ty 3 roky co jí mám, přepastovával - ten chladič je takových klipsnách - takže se daly skvěle vycvaknout - očistil sem starou pastu na gpu i na můstku i na chladiči- nanesl opatrně novou a znovu spojil. Další věc co by mohl být problém - kondenzátory na kartě - zkontroluj je zda, nejseou nafouknuté,třeba - jinak není nejlepší volba dávat nejnovější ovladače - to už mám za sebou . Může se stát, že někde se třísknou ve hrách - rozpad obrazu - kostičky a tak - vrátil sem se k těm, co byly origo ke kartě a to jsou - vydrž 93.81 WHQL -nemám s nimi problémy - jinak teplota se mi drží na kartě tak 49-51 v klidu, 59 při zátěži, větrák mám nastavený na 60% - aby nebyl moc hlučný. Jo a ještě jedna věc - chce to taky obšas máznout vazelínu do větráku, kvůli hlučnosti - to se taky občas stane - a aby se nepřidřelo ložisko. Další věc ,bych ještě tu kartu vzal a poprosil nějakého hodného kamráda - abys mě jistotu, že není fakt problém v kartě, ať máš jistotu, nebo si půjčil jinou. Jinak určitě kartu přetaktovanou nemáš, že?? To bys tady napsal, já jedu na defaultu 450/1100 Mhz - neměl sem důvod dělat nějaký oc - jede mi to v pohodě, hlídám si to. Tak to vše zkontroluj, předělej ty ovladače, případně zkus i kartu jinou. Jo a až to budeš kontrolovat mrkni i na desku třeba taky na kondenzátory, jestli jsou všechny v pohodě. Za to nic nedáš. A napiš V
Jee, ještě něco sem zapoměl, co takhle, nechytnul si vir??? Nejlíp se mi na vyhledávání osvědčil SuperAntispyware free - hodím ti sem link, hele i když nejede v real time, je skvělej
http://www.superantispyware.com/download.html
hele, jestli se ptáš na čem já jedu - co se týče zabezpečení - jo to ti napíšu - 1. avast home edition 2. IObit Security 360 v1.40 3. Kerio Firewal 4.2/no free/ 4. Spywareblaster a pak když sem moc paranoidní právě superantispyware free, CCa 1x za 2 dny dávám rychlou kontrolu na vše - asi sem fakt paranoidní- no problémy nemám - a hlavně hlídám si , kam lezu. No nic to je asi ještě to, co , jsem chtěl napsat. Hezký večer V
Tak virem to co popisuje urcite nebude, na to dam krk....
Osobne si myslim,ze uz se tady asi odpovedi od onoho uzivatele nedockame...a soude dle jeho odpovedi na prvni dotaz stran sestavy bych si i tipnul,ze 80% z toho cos mu radil/ptal se se nedozvime... :)
Jj, snaha byla, no slušnost by bylo napsat, jestli to bylo k něčemu nebo ne. No nic přeji jen to nej V