Windows7 (Potíže s tiskárnou)
Už druhý den řeším problém s tiskárnou Lexmark X1180 pod systemem Windows7 Ultimate. Tiskárna je nainstalovaná, nastavena jako výchozí. Bohužel když chci tisknout tak se objeví tato hláška http://d-look.euweb.cz/tiskarna.jpg
Kabely jsou v pořádku, už si nevím rady. Pokud by se někdo našel, kdo má podobnou tiskárnu a řešil stejný problém, budu vděčný za radu.
Re: Windows7 (Potíže s tiskárnou)
Dival jsem se na lexmark web a ovladace na W7 nevydali, takze predpokladam ze si instaloval ovladace pro vista. Pustil jsi instalaci jako spravce v kompatibilnim modu Vist?
Nevlastnim tuhle tiskarnu ani zadnou od Lexmarku, ale asi bych zkusil tohle. Bohuzel fundovana odpoved to neni.
Citace:
Původně odeslal
GooGLi
Dival jsem se na lexmark web a ovladace na W7 nevydali, takze predpokladam ze si instaloval ovladace pro vista. Pustil jsi instalaci jako spravce v kompatibilnim modu Vist?
Nevlastnim tuhle tiskarnu ani zadnou od Lexmarku, ale asi bych zkusil tohle. Bohuzel fundovana odpoved to neni.
ano, stáhnul jsem tento ovladač k Vistě,který se potom rozbalil do složky drivers, zkusím instalovat jako správce, ale kde je instalace v kompatibilním modu Visty, to netuším. Každopádně díky.
Na spouštěcí soubor (setup.exe) klikni pravým myšítkem - vlastnosti - záložka Kompatibilita - Tento program pustit v režimu kompatibility pro: W Vista
+ dole zaskrtni Spustit tento program jako správce.
Snad to pomůže.
bohužel nepovedlo se, zprovoznil se skener ale tiskárna je nečiná. musím zpět na XP.